Zaman'ı eleştirip istifa etti

17 ve 25 Aralık darbe girişimlerinden sonraki yayın politikaları ile dikkat çeken cemaat medyasından bir istifa haberi daha geldi.

Zaman'ı eleştirip istifa etti
Zaman'ı eleştirip istifa etti
GİRİŞ 07.06.2014 00:29 GÜNCELLEME 07.06.2014 00:29
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Today's Zaman'ın deneyimli gazetecisi Mehmet Solmaz gazete ile yollarını ayırdı. Solmaz sosyal medyadan ayrılık kararını açıkladı. Solmaz şu ifadeleri kullandı "3 yıl süreyle çalıştığım Today's Zaman gazetesindeki görevimden tasvip etmediğim yayın politikalarından ötürü bugün istifa etmiş bulunuyorum"

Cemaat medyası 17 ve 25 Aralık darbe girişimlerinden sonra sürdürdüğü yayın politikasından dolayı çok sayıda çalışanını kaybetti. Zaman, Bugün, Today's Zaman ve Cihan Haber Ajansında çalışan muhabir, editör, çizer ve yazarlar kurumlarının yayın politikasını eleştirerek istifa etti.

YORUMLAR 2
  • temel candan 9 yıl önce Şikayet Et
    truva. Zaten seçim bitti projeler iptal gelecekteki başka projeler için ayrıca enstrümanlar oluşturulduğunda eleman alımına bakarız deyip niye boşu boşuna maaş verip adam besleyelim der işveren mantığı o zamanda iş yerinde huzursuzluk çıkartır kendiliğinden gitmeleri sağlanır elemanların ben böyle iştem çıktığım için tüm patronlar aynı mantıktadır.Son sözde yazara bugün mü gördün yanlış politikasını gazetenin yapma kardeşim ya herşey bitmiş sen bugün gördüm diyorsun kim inanır..Truva olarak sahneye çıkartılmış bile olunabilir bu saatten sonra kimse yemez
    Cevapla
  • taha yasin 9 yıl önce Şikayet Et
    bu vakte kadar niye beklemiş?. Bu arkadaşın bu kadar yayından, haberden, köşe yazısından ne olup bittiğini anlaması için, bunca zaman beklemesi mi gerekiyormuş? Anlama özrü mü varmış acaba? Yoksa, bu gerekçe ile ayrılıp, yakında birileri tarafından hidayete ermiş muamelesi yapılması için bir tezgah mı bu?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Merkez Bankası anketi açıkladı: İşte yıl sonu dolar ve enflasyon tahmini
“AK Parti’ye ders vermek” iyi bir fikir miydi?