Star Medya'dan Taraf'ın iddiasına cevap

Star Medya Grubu, Taraf Gazetesi'nde yer alan sosyal medya hesapları ile ilgili iddiaya sert cevap verdi.

Star Medya'dan Taraf'ın iddiasına cevap
Star Medya'dan Taraf'ın iddiasına cevap
GİRİŞ 04.08.2014 13:10 GÜNCELLEME 04.08.2014 13:10
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Star Medya Grubu'nun açıklaması şöyle:

"Star Medya Grubu olarak, bugün Taraf Gazetesi’nin Medya Grup Başkanımız Sn. Mustafa Karaalioğlu hakkında yaptığı gerçek dışı habere dair açıklama zarureti doğmuştur;

Taraf’ın; internet üzerinde kullanılan bazı sosyal medya hesaplarının, Medya Grup Başkanımız Sn. Mustafa Karaalioğlu ve İnternet Yayın Müdürümüz Mustafa Nihat Yükselir tarafından yönetildiği iddiası tümüyle gerçek dışıdır. Haberin tamamı yalan ve iftiradan ibarettir. Yalan habere ilişkin hukuki süreç başlatılmıştır.
 
Daha önce de açıklandığı üzere Sn. Mustafa Karaalioğlu twitter, facebook vb. hiçbir sosyal medya hesabı kullanmamakta, aynı isimde açılmış hesaplarla hiçbir ilişkisi bulunmamaktadır.
 
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
 
Star Medya Grubu"

YORUMLAR 1
  • Haydar Kolcu 9 yıl önce Şikayet Et
    TARAF VE BARANSU TABİ ( HOCA TARAFI ). Ben sayın baransuya iki gündür hakan şükür ile bir soru soruyorum yemin ederim bana tek kelime cevabı yok.DEMEKKİ YALANANYERE PARA KUTUSUNU HAKAN KOYUP BİR SONRA İSTİFA ETTİ DİYORUM BÖYLE DUYDUM DİYORUM NE HAKANDAN NEBARANSUDAN NEDE EMRE USLUDAN YEMİN EDERİM TEK KELİME CEVAPP ALAMDIN KALAN YORUMU SİZE BIRAKIYORUM.İNANMAZSANIN.ATTIĞIM TWEETLERE BAKIN.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç son yolculuğuna uğurlanıyor
Dili boğazına kaçan müşterisini böyle kurtardı...