Hüseyin Gülerce Zaman'dan istifa etti

17 Aralık sürecinde cemaatle yaşadığı gerilim sonrası 25 yıldır yazdığı Zaman'daki yazılarına ara veren Hüseyin Gülerce istifa etti.

Hüseyin Gülerce Zaman'dan istifa etti
Hüseyin Gülerce Zaman'dan istifa etti
GİRİŞ 27.08.2014 10:15 GÜNCELLEME 27.08.2014 16:11
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

17 Aralık süreci sonrası Başbakan Tayyip Erdoğan'a destek veren ve soruşturmanın yolsuzluk soruşturması olmadığına inandığını dile getiren Gülerce, cemaate yakın yazarlar tarafından eleştirilmiş ve yazılarına ara vereceğini açıklayarak 4 aylık gibi bir süre boyunca basına demeç vermemişti.

Gülerce, İnternethaber'e yaptığı açıklamada "Zaman Gazetesi'nden istifa ediyorum. Dumanlı'ya konuyu SMS yoluyla ilettim. O da dur gitme demedi. Keşke kalsaydın demekle yetindi. İstifamı noter aracalığıyla bildireceğim" dedi.

"DUMANLI'YA SMS YOLUYLA BİLDİRDİM"

Gülerce'nin açıklaması şöyle:

"Zaman'ı bırakıyorum! Zaman'da yazacak bir şeyim kalmadı çünkü... Hiç kimsenin bu kararımdan haberi yok. Bugünden itibaren Zaman Gazetesi'nden istifa ediyorum. Dumanlı'ya konuyu SMS yoluyla ilettim. O da dur gitme demedi. Keşke kalsaydın demekle yetindi. İstifamı noter aracalığıyla bildireceğim." dedi.

YORUMLAR 19
  • isim siz 9 yıl önce Şikayet Et
    Yani ben anlamıyorum.. . Yıllardır bu Cemaatin içindesiniz STV nin yıllardır hali belli abuk subuk GAVUR dan devşirme dizileri (my name is earl gibi..) kadınlı kızlı diziler, faiz reklamları kadın pedi reklamları HARAM olan ne varsa var.. Gazetenin hali belli ASKER DAHA DEMOKRAT en ama en belirgin ZAMAN 'dı .. MAVİ MARMARA 'da İsrail otorite STV 'de Hamas terörist ! Yani SİZ DAHA ""YENİ"" UYANIYORSUNUZ ! KUSURA BAKMAYIN Ümit ederimki "samimiysinizdir" ama size güvenmiyorum
    Cevapla
  • kazanmakgaranti.tk 9 yıl önce Şikayet Et
    Sana güvenmiyorum. Daha önce de güvenmiyordum. Çünkü bir öyle, bir böyle konuşuyordun. İstifa etmen de artık beni ilgilendirmez. Keyfine kalmış. Bu saatten sonra da güvenmem zaten.
    Cevapla
  • kamil fethullahoglu 9 yıl önce Şikayet Et
    önemli değil. Ecevit e methiye düzen yazar.
    Cevapla
  • KIZIL SAKAL 9 yıl önce Şikayet Et
    TEŞEKKÜR. beklenen oldu bende ne zaman istifa edecek diye bekliyordum zaten sabahta akşamda starda daha yüksek ücretlerle iş bula bilir
    Cevapla
  • isa yılmaztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    sende mi. bürütüş? zaman herşeyi bir gün bir bir ortaya koyar ama ortaya koyulanların bir kısmı gözle, bir kısmıda sahibi olan varsa gönül gözüyle görülür haydi hayırlısı mevlam neyler neylerse güzel eyler vesselam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gaziosmanpaşa'daki toprak kaymasının yaşandığı anlar ortaya çıktı!
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'