NY Times'tan algı operasyonu!

ABD'nin en yaygın gazetelerinden New York Times, yayınladığı bir haberle skandala imza attı.

NY Times'tan algı operasyonu!
NY Times'tan algı operasyonu!
GİRİŞ 16.09.2014 15:22 GÜNCELLEME 16.09.2014 15:28
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

IŞİD'in Türkiye'den adam topladığını iddia ettiği haberinde, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın camiden çıkış fotoğrafını kullanarak servis etmesi, ABD basınının Türkiye'ye karşı algı operasyonu oluşturduğu yorumlarını beraberinde getirdi.

Suriye ve Irak'ta IŞİD terörü patlak verdiğinden bu yana Türkiye aleyhinde yayın yaptığı gözlerden kaçmayan New York Times bir skandala daha imza attı. Yayınladığı haberde kullandığı fotoğraf ile algı operasyonu oluşturmaya çalışan gazete, "IŞİD Türkiye'den militan topluyor" başlığını taşıyan haberinde konuyla hiçbir ilgisi olmayan eski bir fotoğraf kullandı.

Haberde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu'nun Ankara'da Hacı Bayram Veli Camii'nden çıkarken çekilen fotoğrafı IŞİD ile ilgili bir haberin fotoğrafı olarak servis ediliyor.

 

 

YORUMLAR 14
  • adem özdemir 9 yıl önce Şikayet Et
    Paralel ile Aynı Paralel mi??? . Biz Türkiye'nin teröre destek verildiği imajını 17 aralıkt ve mit tırları olayında gördük. Acaba bu işler aynı kaynaktan mı yayınlanıyor. bu yazılar parelel ile aynı parelelden mi geliyor???
    Cevapla
  • Reci Türk 9 yıl önce Şikayet Et
    İki Yüzlü Batı. Bu batılılara asla güvenilmez Yıllarca PKK yı desteklediler, Şimdi kendi başları terörle derde girince bizden aynı safta olmamızı istiyorlar yanaşmayınca başlıyorlar kara propagandaya. Ama artık o eski günler geride kaldı
    Cevapla
  • Ruhi Kara 9 yıl önce Şikayet Et
    İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR. Allah istemedikçe böyle gider... 49 Vatandaşımızın rehin tutulmasıda Allahtan... Tarihte Batı bizi ne zaman sevdi ki? Bütün bu savaşların ana sebebi din değil mi? O yüzden boş geçin
    Cevapla
  • Selim Can 9 yıl önce Şikayet Et
    Yaptırımı Yok Mu?. Yalan dolan haberler yapan bu arsız gazetelere yaptırım yok mu?
    Cevapla
  • Abdullah 9 yıl önce Şikayet Et
    Bunu yapacak babayigit nerede?. Dünyanin en önemli ülkelerinde medya üssü kurmak lazim. Dünya kamuoyunu yalan haberlerle, galeyana getiren yahudi siyonizimin medyasini cökertmek lazim. 100 adet F16 ucagi alacagina 25 ayri ülkeye 200 Milyon dolarlik medya üssü kurmak lazim. Fitneyi cökertmenin en etkili yöntemi budur. Gerisi hikayedir! Her ülkede siyonizimin kurdugu fitne medyasina karsi sayilari gün gittikce cok süratli sekilde artan adil habercilik yapmak isteyen bircok yazar var. Bunlarin bircogu kendi imkanlariyla kurduklari haber bloglarindan gercek habercilik yapmaya calisiyorlar ama etkileri malesef az oluyor. Iste büyük firsat! Her milletten her din mensupundan olusan adil yazarlara, gazetecilere imkan saglamk lazim ve bunlari adil yayincilik adina bir cati altinda toplamak lazim. Bak ondan sonra siyonizim nasil cökertiliyor, gargat agaclarin sayilari nasil cogaldigini göreceksin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fahiş fiyata ceza artıyor - Gazete manşetleri
İsrail'in savaş kararı sonrası ABD'den jet hızında açıklama: Dahil değiliz!