NY Times'tan açıklama: Editörlerimiz yanlış yaptı!

The New York Times, Genel Yayın Yönetmeni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendilerine yönelik eleştirilerine karşı açıklama yaptı.

NY Times'tan açıklama: Editörlerimiz yanlış yaptı!
NY Times'tan açıklama: Editörlerimiz yanlış yaptı!
GİRİŞ 19.09.2014 02:53 GÜNCELLEME 20.09.2014 04:31
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Gazetede yayınlanan Türkiye ve IŞİD arasındaki ilişkiye dair haberlerden birinde, içinde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da bulunduğu bir fotoğrafı kullanması ile başlayan polemiğin ardından açıklama yapıldı.

The New York Times Genel Yayın Yönetmeni Dean Baquet'in açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"IŞİD'in Türkiye'de yandaş toplama çabalarıyla ilgili 16 Eylül'de yayınlanan The New York Times haberine eklenen bir fotoğrafa, Türk Hükümeti yetkilileri ve başkalarının sert bir tepki gösterdiğinin farkındayız. Ertesi gün 17 Eylül'de yayınladığımız düzeltmede de açıkça belirttiğimiz gibi, The New York Times'taki fotoğraf editörlerimiz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun bir fotoğrafını nytimes.com'daki yazıya eklerken yanlış yapmıştır. Yazı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın IŞİD'i desteklediğini ya da IŞİD'in Türkiye'de yandaş toplama girişimlerine göz yumduğunu söylemiyor.''

YORUMLAR 1
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Kafirin Tedbiri Bizi Yolumuzdan Çeviremez Bizim Allahımız Var !. Haçlılar ve İngiliz Yahudi İttifakı biliyoruz amacınızı aç kaldınız, alçaklar gibi kutsal topraklara saldırıyorsunuz IŞID falan filan biz OSMANLI,YA sökmez ipinizi çektik dizinizi kırdık İNŞALLAH. Oyun bitti YENİ TAM BAĞIMSIZ BÜYÜK VE SÜPER GÜÇ YENİ TÜRKİYE,NİN SEÇİLMİŞ İLK DEVLET BAŞKANI ÜÇ KITA YEDİ DENİZİN TEK KOMUTANI EVLADI OSMANLI UZUN ADAM RECEP TAYYİP ERDOĞAN,IN eteğini öpmeye hazırlanın !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ligden mi çekiliyorlar? Fenerbahçe'den flaş karar
Irak'la uzlaşma sağlandı, PKK'ya en büyük darbe geliyor! 40 km. derinliğe inilerek...