Yener Dönmez Vahdet gazetesini çıkartıyor

Akit'in Ankara temsilcisi Yener Dönmez Akit'e veda ederek yeni çıkaracağı gazetenin başına geçti.

Yener Dönmez Vahdet gazetesini çıkartıyor
Yener Dönmez Vahdet gazetesini çıkartıyor
GİRİŞ 02.12.2014 17:23 GÜNCELLEME 02.12.2014 17:29
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

28 Şubat, Balyoz, askeri yargı ve paralel yapı konularında pek çok haberin altında imzası olan gazeteci Yener Dönmez, 20 yıldır çeşitli kademelerinde görev yaptığı Akit’e veda etti.

BİR ADIM SONRASINA GEÇİYORUM

5 yıldır sürdürdüğü Akit Ankara Temsilciliği görevini geçtiğimiz ay Hasan Önal’a devreden Yener Dönmez, bugün itibariyle Akit’te köşe yazarlığını da noktaladı ve “Artık bir adım sonrasına geçiyorum” dedi.

YENİ BİR GAZETE DOĞUYOR

Daha önce Akit Grubu’na yeni bölgesel gazeteler ve internet siteleri kazandıran Yener Dönmez, şimdi de yepyeni bir ulusal gazete kuruyor. Yener Dönmez ekibiyle birlikte yeni gazete için hazırlıklarını sürdürüyor.

ÇOK İDDİALI GELİYORLAR

Gazetenin yazar kadrosunda halkın büyük bir beğeni ile takip ettiği dev isimlerin olduğu öğrenildi. Çıkış tarihi henüz netleşmeyen gazete, yazar kadrosu, kendine özgün tasarımı ve haberciliğiyle önümüzdeki döneme damga vurmayı hedefliyor.

VEDA DEĞİL FATİHA….

Dönmez bugün Akit’te “Veda değil Fatiha” başlıklı bir veda yazısı kaleme aldı. Dönmez, “Veda değil Fatiha” başlıklı yazısında, “Yeni bir mecrada, aynı dava şuuruyla, aynı çizgide, yola devam inşallah. Dolayısıyla bu bir veda değil Fatiha’dır” dedi.

YAZAR KADROSUYLA DİKKAT ÇEKECEK

Yazar kadrosunda, Yeni Şafak gazetesi yazarı Yusuf Kaplan, Rabia Platformu Başkanı Cihangir İşbilir, Milli Gazete yazarı Mehmet Şevket Eygi, Mustafa Özcan, Ebubekir Sifil, Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü ve D.Mehmet Doğan gibi isimlerin yanı sıra, sosyal medya fenomeni olarak adlandırılan ‘Ölum Var Hacı’, Milat gazetesi yazarı ‘İbrahim Yörük (Haritaci70)’ gibi isimler de yer alacak.

YORUMLAR 4
  • Dilaver Can 9 yıl önce Şikayet Et
    Tebrik Ederim Yener Dönmez hemşehrim. Başarılarıyın devamını yüce Allah'tan dualarımla isterim. Gazeteci Gülşehir
    Cevapla
  • veysel özer 9 yıl önce Şikayet Et
    Muhafazar kesimde gazetesi çok okur yok.yeni gazete çıkararak vakit harcamayın.mevcut gazetelere okur kazandırın
    Cevapla
  • Halil Kaleli 9 yıl önce Şikayet Et
    Katılıyorum.
    Cevapla
  • Bilgin Devrede 9 yıl önce Şikayet Et
    Hak yemek istemiyorum ama bu arkadaş kripto paralel galiba. Paralel Devlet Yapılanması'nın Baykal'la ilgili hazırladığı videoyu bu arkadaş yayınlamıştı. Yine Paralel Devlet Yapılanması'nın işine gelen haberlerin yapılmasında bu arkadaşın rolü vardı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan Özgür Özel TBMM'de ile bir araya geldi
MKE Ankaragücü - Beşiktaş! CANLI