Sürmanşetinden iki tekzip birden yayınlandı

Sol çizgide yayın yapan BirGün gazetesi Erdoğan haberleriyle ilgili bugün sürmanşetinden iki tekzip yayınlamak zorunda kaldı.

Sürmanşetinden iki tekzip birden yayınlandı
Sürmanşetinden iki tekzip birden yayınlandı
GİRİŞ 30.01.2015 11:04 GÜNCELLEME 30.01.2015 12:56
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan'la ilgili yaptığı "Başbakan rüşvet beğenmedi" ve "Şehzade Bilal örgüt yöneticisi" başlıklı haberlerine dava açılarak mahkemece tekzip gönderildi. 

Gazete bugünkü sayısında sürmanşetinde 17 ve 29 Şubat 2014 tarihlerinde yayımladığı iki haber için 'Cevap ve düzeltme metni' başlığında iki tekzip birden yayınlamak zorunda kaldı.

SÖZCÜ 10. SAYFADAN YAYIMLADI

Söz konusu haberi 28 Şubat'ta sayfasına taşıyan Sözcü de 1. sayfasından duyurusunu yaptığı Cevap/Düzeltme Metni'ini 10. sayfadan yayımladı. 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 39
  • özgür 9 yıl önce Şikayet Et
    bu tür gazeteler kime hizmet ediyomuş çoook merak ettim???
    Cevapla
  • İSTİHBARAT 9 yıl önce Şikayet Et
    Gazete 1968 kuşağının kaşarlanmış DEV-GENÇ lideri Oğuzhan Müftüoğlu ve 1978 kuşağı DEV_GENÇ lideri Bülent Forta'nın denetiminde.Her ikisi de süper zengin oldular ve son derece konforlu bir hayat sürüyorlar.Dönem arkadaşları olan eski tüfekler her ikisinden de şikayetçi ve sol adına değil dış güçlerin desteği ile onların menfaatleri için yayınlandığından protesto ediyorlar.İşte eski sahte solcuların yayınladığı gazetenin perde arkası...
    Cevapla
  • Caner 9 yıl önce Şikayet Et
    Peynamaz kesim akıllı ol olanıda ben alırım.
    Cevapla
  • milletin ferdi 9 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar iftira ve yalan için kurulmuş gazetelerdir. Gazetelerinde doğru namına bir şey göremezsiniz. Yine de, bunların yaptığının, yalanlarına inanmaya hazır insanları söğüşlemek gibi mantıklı bir açıklaması olabilir. Bu gazetelere değil de bunların yalanlara kanan, bu gazeteleri satın alan zavallılara acımak lazım.
    Cevapla
  • barış 9 yıl önce Şikayet Et
    bunlara kim inanır maalesef salih gibileri
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas: Müzakerelerde esnek bir tutum sergiledik ancak İsrail süreci uzatıyor
İnanılmaz olay Türkiye'de yaşandı! Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırı