Diriliş Postası yayın hayatına başlıyor

Bab-ı Ali’den taşınan basının yeni mekanlarından Basın Ekspres Yolu üzerinde, bir süredir devam eden hummalı çalışmanın sonuna gelindi.

Diriliş Postası yayın hayatına başlıyor
Diriliş Postası yayın hayatına başlıyor
GİRİŞ 25.02.2015 14:38 GÜNCELLEME 25.02.2015 14:38
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Rotatifler döndükçe döndü, mürekkep yalamış adamların, kadınların hazırladığı prova baskılar merdanelerden binlerce kez geçti. Sırt sırta katlanmış sayfalar birleşip katlandıktan sonra yürüyen bantlar üzerinde akmaya başladı. Nemli kağıdından, kurumamış mürekkebinden yayılan eşsiz kokusuyla Türkiye’de cumartesi günü yeni bir gazete yayın hayatına başlıyor.

28 Şubat Darbesi’nin 18. yıldönümünde, günün ilk ışıklarıyla Asya’nın Avrupa’nın, Dicle’nin, Fırat’ın hatta Amazon’un, Kongo’nun, Ural’ın, Nil’in, Tuna’nın, Süveyş’in her iki yakasındaki bayilere ulaşacak gazetenin adı Diriliş Postası. Gazeteci-Yazar Hakan Albayrak’ın genel yayın yönetmenliğinde yola çıkan Diriliş Postası, basın hayatına farklı bir renk katacak.

Turan Yıldızı, Balkan Ekspresi ve Şimali Kafkas Muhabiri başlıkları altında, bölgelere münhasır bölümlerin, sayfaların yer alacağı gazete, Osmanlı’dan sonra bağlantımızın koptuğu Balkanlar, Kafkaslar, Ortadoğu, Uzakdoğu, Afrika ve Amerika ile 100 yıl sonra iletişim köprüsü kurmayı hedefliyor.

6 kıtada belirlediği muhabirleriyle haber akışı sağlayan gazete, aralarında Müslüman, Hıristiyan ve Yahudi kökenlilerin bulunduğu sıradışı bir yazar kadrosuna sahip.

YORUMLAR 3
  • kübra 9 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlı uğurlu olsun. Allah yar ve yardımcıları olsun.
    Cevapla
  • abdurrahman Serdar 9 yıl önce Şikayet Et
    Marifet çok Gazete çlkarmak değil, çok okunan. çok satan Gazete çıkarabilmek. Dost-düşman ! herkese okutabilmek
    Cevapla
  • muhammet demirer 9 yıl önce Şikayet Et
    harika bir müjde. işte beklediğimiz güzellikte bir gazete... hakan albayrak varsa bu gazete olmuştur.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
31 Mart öncesi Ahmed Arif'in şiiriyle Kılıçdaroğlu'ndan manidar gönderme
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'