Akdeniz'de ölenlere 'hamam böceği' dedi

İngiltere’nin en çok satan gazetesi The Sun’ın köşe yazarı Katie Hopkins tarafından kaleme alınan bir yazı olay yarattı.

Akdeniz'de ölenlere 'hamam böceği' dedi
Akdeniz'de ölenlere 'hamam böceği' dedi
GİRİŞ 21.04.2015 04:09 GÜNCELLEME 21.04.2015 06:03
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Katie Hopkins Akdeniz'de batan gemilerde hayatlarını kaybeden kaçak göçmenler için 'Ne kurtarması? O hamam böceklerini savaş gemisiyle kovalamak gerek' ifadelerini içeren çirkin bir yazı kaleme aldı. The Independent gazetesi bu yazıya, ''Hitler’in bile yüzünü kızartacak sözler'' yorumunu yaptı.

''ONLAR İÇİN HİÇ BİR ŞEY YAPMAK ZORUNDA DEĞİLİM''

Hopkins'in, ''Denizde yüzen cansız bedenlerin, tabutların, aç ve mutsuz insanların fotoğraflarını ne kadar gösterirseniz gösterin umrumda değil. Onlar için hiçbir şey yapmak zorunda değilim'' sözleriyle başlayan yazısı sosyal medyada da eleştiri oklarının hedefi oldu.

Hopkins’in The Sun gazetesinden atılması için internetten kampanya başlatıldı.

YORUMLAR 26
  • huzun 8 yıl önce Şikayet Et
    Sooook sacma
    Cevapla
  • napsitli 8 yıl önce Şikayet Et
    Ben bir an Seda sayan sandim
    Cevapla
  • ASİL_BEY Halil SOBA 8 yıl önce Şikayet Et
    Alçak iki yüzlü sömürgeci batı.İç savaş çıkan ülkelere bakın,komşularıyla kavgalı ülkelere bakın,batı emperyalizmini,vahşi kapitalizmi görürsünüz,yine bu ülkelerin yeraltı ve yerüstü kaynaklarını sömürdünüz,insanları köle yaptınız,gelişmiş batılı ülkeler oldunuz,Bu ülkelerin insanlarıda bir umutla avrupa ülkelerinde hayat arıyorlar.Vahşi batı,vahşi emperyalist batı,iki yüzlü batı şimdi anladınızmı ahkenizde ölenler kimlermiş.
    Cevapla
  • haydar 8 yıl önce Şikayet Et
    Onların malını melalını çalmasa idiniz onlar bugün bu halde olmayacaklardı .sömürdünüz yediniz şimdide laf söylüyorsunuz . aslında hamam böceği diye kendinizi tarif etmişsiniz.
    Cevapla
  • Nazım Zengin 8 yıl önce Şikayet Et
    Orayı cehenneme çevirirsen o ateş günün birinde seni de bulur. Bir gün senin ingiliz kralını da kraliçesini de sorgulamaya başlar insanlık... Hem Libya gibi de yanmaz orası; bu kadın gibi odunlar bol olduğu için daha bir feci yanar...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrailli Bakan Ben-Gvir'den skandal öneri: "Filistinliler infaz edilsin"
ABD'nin sır gibi sakladığı projesi 'C4ISRNET'