BBC Türkçe'den Suriyeliler provokasyonu

BBC Türkçe muhabiri Selin Girit, İstanbul'daki Suriyelilere yönelik bir haber derledi, haberde özetle "Suriyeliler gitsin" mesajı verdi...

BBC Türkçe'den Suriyeliler provokasyonu
BBC Türkçe'den Suriyeliler provokasyonu
GİRİŞ 15.05.2015 14:00 GÜNCELLEME 15.05.2015 14:00
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Gezi olayları sırasında provoke eden haberlere imza atan, hatta bu tavrını "Ekonomiyi durdurun, alışveriş yapmayın Türkiye batsın" deme seviyesine taşıyan BBC Türkçe muhabiri Selin Girit, şimdi de Suriyelilere taktı.

KILIÇDAROĞLU'NA DESTEK BBC TÜRKÇE'DEN

Geçtiğimiz haftalarda CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun seçim vaadi olarak "Suriyelileri evlerine göndereceğim" demesinin ardından CHP'ye destek haberi BBC Türkçe'den geldi.

"SURİYELİLER GİTSİN, HUZUR KLAMADI"

Selin Girit imzalı haberde BBC Türkçe, İstanbul Başakşehir'deki Güvercintepe'ye girdi, halkın Suriyelilerle ilgili şikayetlerini dinledi. Selin Girit'in aktardığına göre Güvercintepeliler Suriyelilerden bıkmış durumda: Gitsinler, huzur kalmadı...

YORUMLAR 10
  • asas 8 yıl önce Şikayet Et
    ülkenin heryerine dağıldılar kamplarda tutulmalı ve zamanı gelince ülkelerine geri gönderilmeliydiler heryeri işgal ettiler gönder şimdi gönderebilirsen, ülkesi normale dönsede gitmezler. niye gitsin ki ekmek elden su gölden. benim çocuğum kardeşim okusun üni. bitirsin ben yıllarca eziyet çekeyim geçim sıkıntısı içinde okutayım sonra işsiz dolaşsın bunlar işe girsin hatta çalışmadan 800 tl. maaş bağlanmış bu mu adalet. tamam koruyalım ama bir yere kadar. biz aynı duruma düşsek su vermez kimse fazla iyi niyetli olmaya gerek yok, Osmanlı iyi niyetinden yıkıldı unutmayın.
    Cevapla
  • Hüseyin Objektif 8 yıl önce Şikayet Et
    Giritli adana geri dön bi zahmet sen de...
    Cevapla
  • ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Asil sizler defolun gidin !! Onlar müslüman ya dizler ??????????????
    Cevapla
  • Çok Şükür 8 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın suriyelileri geri göndermeyi, ensar ve muhacir gibi herbirimizin kendimize bir kardeş seçmesi gerekli aslında. Allah'ın rızasını bırakıp, dünya sevdası ve rahatımıza düştüğümüz zaman hem bu dünyamızı, hem de ahiretimizi kaybettik demektir. Allah bizi doğru yoldan şaşırtmasın.
    Cevapla
  • Yunus'a cevap 8 yıl önce Şikayet Et
    Bre gafil sen nasıl bir faşistsin ki Müslüman kardeşine böyle sitem ediyorsun. Demek asrı saadette Medineli olsan Mekkeli muhacire kucak açmazsın. Suriye halkımı senelerce apoyu besledi. Apoyu besleyen muhabberat gitsin diye uğraşıyorlar, cihad ediyorlar. Kapına dayanan hristiyan veya Yahudi bile olsa kapını açacaksın atalarımız bize böyle öğretti. Ki Suriyeliler kardeşimiz. Allah senin zihniyetini Ümmetten ve iktidardan uzak tutsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!