Tarık Toros'tan Erdoğan'a küstah tehdit!

Bugün TV Genel Yayın Yönetmeni Tarık Toros, Menderes’e yapılan darbenin yıldönümünde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı idam ile tehdit etti.

Tarık Toros'tan Erdoğan'a küstah tehdit!
Tarık Toros'tan Erdoğan'a küstah tehdit!
GİRİŞ 28.05.2015 15:59 GÜNCELLEME 29.05.2015 00:39
Bu Habere 272 Yorum Yapılmış

Romanya Devlet Başkanı sarayının önünde poz veren Tarık Toros Facebook hesabından yaptığı paylaşımda Erdoğan’ın sözleri ile Çavuşesku arasında anlamsız bağlantılar kurarak idam imasında bulundu.

CUMHURBAŞKANI'NIN SÖZLERİ ÜZERİNDEN İDAM İMASI!

Paralel medyanın yöneticisi ve yazarı Tarık Toros, Menderes'e yapılan darbenin yıldönümünde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı idam ile tehdit etti.

Romanya Devlet Başkanı sarayının önünde poz veren Tarık Toros Facebook hesabından yaptığı paylaşımda "Kendim için yapmıyorum, benden sonrakilere kalacak" demiş. Rumence "Halkın evi" koymuş, o derece. Hakikaten öyle olmuş. Bitirmek üzereyken idam edilmiş. " "Devrilirken yanında kimse yokmuş. Çenem düştü" diyerek Erdoğan'a idam tehdidinde bulundu.

27 MAYIS'IN YILDÖNÜMÜNDE SİNSİ İDAM BENZETMESİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Kendim için yapmıyorum, benden sonrakiler kalacak" ve "Halkın evi" şeklindeki açıklamaları üzerinden Çavuşesku'nun idamı arasında bir bağlantı kurmaya çalışan Toros'un 27 Mayıs darbesinin yıldönümünde paylaştığı yoruma sosyal medyadan tepki yağdı.

Sosyal medyadaki bazı kullanıcılar Savcılara suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladılar.

"ÇAVUŞESKU SARAYI BİTİREMEDEN ASILDI(!)"

İşte Tarık Toros'un Facebook hesabından paylaştığı çirkin ifadeler:

"Çavuşesku'nun hiç oturamadığı saray burası…Bükreş'te. Dünyanın en heybetli üçüncü kamu binası. Eleştiriler üzerine "kendim için yaptırmıyorum, benden sonrakiler kalacak" demiş(!) Hakikaten öyle oldu, bitirmek üzereyken idam edildi. Rumence'de "Halkın evi" koymuş adını, o derece(!) Kent kabristanında eşi ile yanyana yatıyor. Üzerinden yol geçmiş, geçen sene kenara taşımışlar. İbretlik. Çenem düştü."

KAYNAK: SABAH.COM.TR
YORUMLAR 272
  • Osman Sınav 8 yıl önce Şikayet Et
    Adam oturuyor aslanım. Ankara'da, hani bildiğin başkentimiz. Millet başına kimi taç olarak görürse o oturur, oturmaya devam eder. Piyon yapamadınız, gücünüz yetmedi, siz ve sizin gibiler tehdit eder milletin seçtiği adam ise pişman eder. Şuan olduğu gibi, ininize tek tek girilir ve temizlenir.
    Cevapla
  • KAMİL 8 yıl önce Şikayet Et
    Ulan siz kimsiniz? Erdoğan bu ülkenin dünya üzerinde ve kendi ülkesinde en sevilen lideri ve bu milletin hizmetkarı ya siz kimsiniz? Üslubunuza bir dikkat edin ayarsızlar.Sizin çeneniz değil her yeriniz düştü.Sizde biraz haysiyet,onur olsaydı bu kadar hainlikten sonra oturur susardınız ama nerde? Yok ki...
    Cevapla
  • ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Evet sizin ceneniz iyice dustu. Secimden sonraki pazartesi gunu ceneniz kapanacak insallah
    Cevapla
  • yakışır. 8 yıl önce Şikayet Et
    orda kal
    Cevapla
  • osmanlı tokadı 8 yıl önce Şikayet Et
    hay senin kılığına hay senin sıfatına.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'nin İBB adayı Kavuncu CHP-DEM ittifakına değindi ve asıl amaçlarını açıkladı...
CHP'deki "para sayma" soruşturmasında yeni gelişme! Şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı