Hürriyet yazarının Deniz Feneri kaşıntısı!

Hürriyet yazarı Mehmet Y. Yılmaz, Deniz Feneri e.V davasıyla ilgili mahkemenin verdiği kararı hiçe sayarak, iftira silahına sarıldı.

Hürriyet yazarının Deniz Feneri kaşıntısı!
Hürriyet yazarının Deniz Feneri kaşıntısı!
GİRİŞ 03.08.2015 17:18 GÜNCELLEME 03.08.2015 18:33
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Doğan Grubu’na yönelik kağıt ve enerji alanındaki yolsuzluk iddiaları medyada ayyuka çıkarken, grubun yazarları bunları perdelemek için sağa sola çamur atmaya devam ediyor. Daha önce pek çok kez aynı yönteme başvuran Doğan Grubu yazarları, bu kez de çareyi mahkemeden beraat kararı çıkan Deniz Feneri davasına sarılmakta buldu.

Hürriyet Gazetesi yazarı Mehmet Yakup Yılmaz, bugünkü köşe yazısında Deniz Feneri e.V davasıyla ilgili mahkemenin verdiği kararı, hiçbir hukuki dayanağı olmadan ısıtıp gündeme taşımaya kalkıştı.

Yılmaz, savcının iddianamede yönelttiği suçlamalarını mahkeme kararıymış gibi göstererek,  İstanbul 6’ıncı Ağır Ceza Mahkemesi’nin verdiği hukuki kararı örtmeye kalkıştı. Kalemi eline alıp kendi mahkemesini kuran Mehmet Y. Yılmaz, suçsuzluğu mahkemece tescillenen ve beraatlerine karar verilen isimlere açık açık iftira attı.

Yazısına, "Deniz Fenercilere kötü haber" başlığıyla bir bölüm açan Yılmaz, mahkeme kararı ile masumiyeti ispatlanmış isimler üzerinden mahkemenin açıkladığı gerekçeli kararı eleştirdi.

Yılmaz, gerekçeli kararı bile okumadan, hukuk sistemine ve beraatine karar verilen isimlere kesin ifadelerle suçlamalar yöneltti.

MAHKEME BERAAT KARARI VERMİŞTİ

İstanbul 6’ıncı Ağır Ceza Mahkemesi, davada adı geçen isimlere atılı “Güveni kötüye kullanma” ve “Özel belgede sahtecilik” suçlamalarına ilişkin beraat kararı vermişti.

Ayrıca mahkeme heyeti, beraat eden sanıkların tazminat isteme haklarının bulunduğuna hükmetmişti.

YORUMLAR 19
  • temiz bey 8 yıl önce Şikayet Et
    suratına bakarsanız, kafirliğini görürsünüz !
    Cevapla
  • meghas 8 yıl önce Şikayet Et
    aydin dogana sarilmaya calisiyordur cunku bunlar ulkemiz icin bir seyler yapabilecek kapasitede olmayanlardir aydin dogan bunlari besleyecek tabiki baska yerde is bulamazlar
    Cevapla
  • mustafa 8 yıl önce Şikayet Et
    Adamin tipinde meymenet yoki yazdigin da olsun vatan hayinleri
    Cevapla
  • YAKUP 8 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar hayatını islam ve türkiye düşmanlığı üzerine kurgulamış.ne bekliyordunuz acaba.
    Cevapla
  • Abdullah ÖZ 8 yıl önce Şikayet Et
    "Zulüm 1453 de başladı" diye Gezi Kalkışmasında pankart açanlar bunlar ile akraba mıydı,diye merak etmiyor değilim...
    Cevapla
  • Öztürk 8 yıl önce Şikayet Et
    Hürriyet tedavülden kalkmak üzere. Dolayısıyla nere saldıracaklarını şaşırıyorlar. Zaten hükümet karşıtlığından son zamanlarda hdp, dolayısıyla da pkk sempazitanı oldular.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!