Zaman'ın kreş yalanını deşifre eden video!

Paralel yapının yayın organı Zaman dün manşetten “Rezalette son nokta” manşetiyle verdiği yalan haberle de “Yuh artık” dedirtti.

GİRİŞ 09.08.2015 14:49 GÜNCELLEME 09.08.2015 17:51
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Zonguldak Ereğli'de Paralel Yapı'ya ait Gonca Kreşi'ne yapılan denetlemeye dair yeni video görüntüleri ortaya çıktı. Görüntüler Zaman Gazetesi'nde dün yer alan  "polisler tarafından çocukların bulunduğu kreşe baskın" haberindeki iddiaların ve görüntülerin büyük bir yalandan ibaret olduğunu ortaya koydu.

Zaman kreşte çocukların olduğu yalanını köpürtürken, görüntülerde; kapıda polisi karşılayan kreş yetkilisinin kreşte öğrencilerin bulunmadığını ve aramanın yapılabileceğini ifade ettiği sözleri çok net bir şekilde duyuluyor.

Görüntülerde ayrıca polislerin arama iznini de görevliye tebliğ ettiği anlar da açık bir şekilde kayıtlara yansıyor.

ZAMAN OLMAYAN ÖĞRENCİYİ AĞLATTI, PERSONELİ VELİ YAPTI!

Zaman’ın gerçek dışı fotoğraf ve görsellerle sunduğu algı operasyonunda ilginç bir detay daha ortaya çıktı.

Zaman’da “öğrenci velisi” şeklinde yer verilen fotoğraf personele ait ev, “öğrenciler korkudan ağladı” şeklinde yazılan ifade de tamamen yalan çıktı. Çünkü okullar yaz tatilinde... Veli diye gösterilenlerin de personelin arama sırasında telefon ederek çağırdığı akrabaları olduğu anlaşıldı.

Zaman’ın dün manşetten “Rezalette son nokta” manşetindeki fotoğrafların veliye değil çalışan personellerine ait olduğu ortaya çıktı.

EMNİYET YALANLADI

Zaman’ın asparagas haberlerini değerlendiren Emniyet yetkilileri, “Hangi kurum kontrol edilmekten, denetlenmekten rahatsızlık duyar? Saklayacak bir şeyi olan denetlenmekten rahatsızlık duyar. Denetlenmek sizin neden ağrınıza gidiyor? Paralel medya iyi niyetli değil. Son derece çirkin kara propaganda içerikli haberlere imza atıyorlar.” sözleriyle tepki gösterdi.

KURUM DA 'ÇALIŞANIMIZ' DEDİ

Galaksi Özel Eğitim Hizmetleri yetkilisi Sinan Yılmaz, Akit’e yaptığı açıklamada da Zaman’da yayınlanan elinde çocuk bulunan ve üzerinde personel giysisi bulunan şahsın kendi personellerinin olduğunu doğrulayarak, “Sabah erken saatlerde olan bir hadise o. Her sabah olduğu gibi insanlar çocuklarını getirmek için gelmişler. Kapıda öyle bir durumla karşılaşınca çocuklarını bırakamadan geri dönmüşler, o da o görüntülerden biri. Zaman’da fotoğrafı olan ve kucağında çocuğu olan şahıs evet bizim çalışanımızdır.” dedi.

Emniyet de Zaman Gazetesi'ni yalanlayan bir basın açıklaması yaptı:

İşte Zaman Gazetesi'nin yalanlayan o görüntüler:

KAYNAK: HABER7 - YENİ AKİT
YORUMLAR 37
  • yağmur 8 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH ne kadar gerçek HAİN varsa belasını versin ben AMİN diyorum ve herkesi de amin demeye davet ediyorum
    Cevapla
  • Kara 8 yıl önce Şikayet Et
    Bunlarin resmiyetti gorulmeyem ama tam ve tum yetkiye sahip abilerini almali paralarin toplandigi bi kac abisi var onlari almali .bunlar esnaf diyor ama kara parayi akliyor.ip ucu vereyim.
    Cevapla
  • Göksel 8 yıl önce Şikayet Et
    Normaldir, kanalın adı Simonyolu, gazetesi de Simon gazetesi. Aynı yahudi taktiği.
    Cevapla
  • Moonıron 8 yıl önce Şikayet Et
    bu cemaat bu kadar hain olmayı nasıl başarıyor bu iş tecrübe ister.
    Cevapla
  • FAHRİ 8 yıl önce Şikayet Et
    Yalan haberlerin bir müeyyidesi olmadığı için, yalan söylemeye devam edecekler. Bunlarda utanacak yüz yok ki?
    Cevapla
  • bebeler 8 yıl önce Şikayet Et
    lan oğlum bebelerden ne istiyorsunuz.. gidin pkk ya baskın yapın.. çocuklar orda olmuş olmamış ne farkeder. sabahın köründe gidersenız çocuk gelmez zaten o saatte...
    Cevapla
  • babalar 8 yıl önce Şikayet Et
    daha bir iki ay önce Ağrı/patnostaki cemaat dersanesinde çıkan evraklar, yakılmaya,kaçırılmaya çalışılan evraklar görülünce kreşlere de baskın yapılması gayet normal ve gerekli bence
    Cevapla
  • FAHRİ 8 yıl önce Şikayet Et
    İşte paralel cileri böylece inandırıyorlar. Gerçekleri araştırmadan,
    Cevapla
  • hadi 8 yıl önce Şikayet Et
    kimse bebelere bişey yapmıyor, hainlikleri ayyuka çıktığı için o bebe yuvalarını bile kullanabilecekleri ihabarları değerlendiriliyor sadece...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Guterres: Kanlı misilleme döngüsüne son verin
Milli muharip uçak KAAN, ANKA-3 ve İHA’lar birlikte uçacak