Alman yazar dedi onlar diyemedi: PKK cani...

Alman yazar Richard Herzinger, terör örgütü PKK'nın hain saldırıları sonrası, PKK ile ilgili dikkat çekici bir yazı kaleme aldı.

Alman yazar dedi onlar diyemedi: PKK cani...
Alman yazar dedi onlar diyemedi: PKK cani...
GİRİŞ 20.08.2015 14:43 GÜNCELLEME 20.08.2015 14:43
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Terör örgütü PKK'nın Suruç olaylarından sonra başlattığı hain saldırılara Alman Die Welt'in yazarı Richard Herzinger'den tepki geldi.

ALMANYA'DA DA BENZER TERÖR EYLEMLERİ

PKK'nın Amerika'nın terör örgütleri listesinde olduğuna dikkat çeken Herzinger, terör örgütünün Almanya topraklarında da benzer terör eylemleri düzenlediğini hatırlatarak bir yazı kaleme aldı.

PKK CANİ BİR TERÖR ÖRGÜTÜDÜR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bazı politikalarını eleştiren Alman yazar, her ne olursa olsun PKK'nın uyuşturucu ve insan kaçakçılığı gibi birçok yasa dışı faaliyet yürüten cani bir terör örgütü olduğunu söyledi.

PKK VE KÜRT AYRIMI

Richard Herzinger, Alman kamuoyunda  PKK ve Kürtlerin ayrı olduğu kavramının bilinmediği için farklı yorumların ortaya çıktığını da yazısında belirtti.

KAYNAK: ENSONHABER
YORUMLAR 4
  • vatandaş 8 yıl önce Şikayet Et
    bu amcanın kanında mertlik ve haktan yana olmak var bizdekilerde ise kahpelik buyrun burdan yakınn
    Cevapla
  • vanlı 8 yıl önce Şikayet Et
    doğru budur işte kokmayan adam
    Cevapla
  • tuncay 8 yıl önce Şikayet Et
    işte bunlar adam gibi adamlar.. gelsinde bizim müşvette yazarlara öğretsin.. helal sana.
    Cevapla
  • 1071 8 yıl önce Şikayet Et
    PKK terör örgütünün IŞİD terör örgütünden eylem tekniği, yöntemi ve saldırganlık bakımından bir farkı yok. Her ikisi de sinsice alçakça yaklaşıyor bomba patlatıyor. Arabalar bomba yüklüyor, canlı bomba oluyor ve halkı canlı kalkan olarak kullanıyorlar. Daha nice benzer yöntemleri var. Vahşilikte ve zalimlikte birbirini asla aratmayacak asker sivil öldürme yöntemleri var. Hatta PKK aynı zamanda eşkiya gibi yol kesiyor, sivil araçları yakıyor, yiyecek getirip götüren tırları yakıyor. Para ve diğer maddiyata el koyuyorlar. IŞİD den daha adice yöntemler
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?
PKK/KCK'nin Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak İstanbul'da yakalandı