Mehmet Muş: Hakan Albayrak haddini bilmeli

Diriliş Postası Genel Yayın Yönetmeni Hakan Albayrak'ın MKYK listesi ile ilgili yazısına Ak Parti'den çok sert bir açıklama geldi.

Mehmet Muş: Hakan Albayrak haddini bilmeli
Mehmet Muş: Hakan Albayrak haddini bilmeli
GİRİŞ 14.09.2015 06:29 GÜNCELLEME 14.09.2015 07:10
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

AK Parti'nin son olağan kongresi sonrasında yeniden revize edilen MKYK listesi üzerinden manipülatif bir yazı kaleme alan Diriliş Postası Genel Yayın Yönetmeni (GYY) Hakan Albayrak ile ilgili Ak Parti'den çok sert bir açıklama yapıldı.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcı Mehmet Muş tarafından kaleme alınan açıklamada Hakan Albayrak ile ilgili olarak "Haddini bilmeli" denildi.

Mehmet Muş tarafından yapılan açıklama şöyle:

Hakan Albayrak Diriliş Postası’nda şunları yazmış; “Bir zamanlar dinamizmi temsil eden AK Parti, kendi statükosuna gömülüp durağanlaştı. Gençliğe verdikleri önemden bahsedip duranların ‘Gençlik’ namına tek hamlesi yazar Sadık Albayrak’ın oğlu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın damadı olmasından başka bir özelliğini bilmediğimiz Berat Albayrak’ı MKYK’ya sokmak oldu.”

MKYK listesi üzerinden AK Parti’yi ve Cumhurbaşkanımızı yıpratmaya çalışan Hakan Albayrak haddini bilmeli! AK Parti MKYK listesinde gençliğe ayrı bir önem verilmiştir. Bu listede sadece gençlik kollarından yetişmiş 14 isme yer vermiştir.

Ayrıca Hakan Albayrak, bu yazıyı kaleme almadan önce zahmet edip Berat Albayrak’ın özgeçmişine bakmış olsaydı bu yazdıklarından ötürü utanırdı.

Hakan Albayrak bu mesnetsiz ve çirkin yazısından ötürü öncelikle Sayın Cumhurbaşkanımız ve Berat Albayrak ile Gençlik Kollarında emek vermiş ve dünkü kongremizde görev alan arkadaşlarımızdan özür dilemelidir;

Zelkif Kazdal

İsmail Karaosmanoğlu

Zafer Çubukçu

Fatih Şahin

Asuman Erdoğan

Çiğdem Karaaslan

Hamza Dağ

Mehmet Muş

Mustafa Akış

Orhan Yeğin

İshak Gazel

Ahmet Kılıç

Bünyamin Demir

Gülay Samancı

YORUMLAR 10
  • Yalnız 8 yıl önce Şikayet Et
    Ceyda karan, Aslı aydıntaşbaş, Taha Akyol hakan albayrakı RT edip/destek belirttilerse ben hakan albayrakın yazısını kınarım arkadaşım.
    Cevapla
  • yazık 8 yıl önce Şikayet Et
    paralelci yaparlar şimdi adamı
    Cevapla
  • Muslim 8 yıl önce Şikayet Et
    Hepsini toplasaniz bir Hakan Albayrak etmez
    Cevapla
  • Birisi 8 yıl önce Şikayet Et
    Bir süredir ekonomideki uzmanlığı nedir bilmediğim hakan albayrak, oturmuş ekonomi politikaları ve kadroları hakkında net taraf alıyor, birilerini övüp birilerini kötülüyor. Kusura bakmasın ben anlamayamadım, anlayan beri gelsin, anlatsın.
    Cevapla
  • HÜSEYN 8 yıl önce Şikayet Et
    Ak Partiye oy veren birinin yapıcı eleştiri yapması da normal.İçeriğini bilmiyorum ama "Dost acı söyler" kabilindense değerlendirilmesi gerekirdi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
EURO 2024'te görev yapacak hakemler belli oldu! Türkiye'den tek hakem...
Özgür Özel randevu talep etti mi? Erdoğan duyurdu! Dikkat çeken açıklama: Teklif ederiz...