Zaman yazarı Şahin Alpay: HDP'yi ezdirmeyelim

PKK'nın şiddetini artırarak devam ettiği terör eylemleri HDP'ye zarar verecek diye CHP'den sonra Cemaat de devreye girdi..

Zaman yazarı Şahin Alpay: HDP'yi ezdirmeyelim
Zaman yazarı Şahin Alpay: HDP'yi ezdirmeyelim
GİRİŞ 29.09.2015 13:16 GÜNCELLEME 29.09.2015 13:16
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

PKK terörü her geçen gün asker/polis/sivil ayrımı yapmaksızın devam ederken, CHP'den sonra terör örgütüne bir uyarı da Cemaat'ten geldi.

CEMAAT PKK'YI UYARDI

Zaman yazarı Şahin Alpay, Kılıçdaroğlu'nun Avrupa'daki temasları sırasında sarfettiği sözlerini referans alarak "HDP'yi PKK'ya ezdirmeyelim"dedi.

HDP'LİLER PKK'YA YAKIN OLMAKTAN RAHATSIZ DEĞİL

Oysa ki HDP milletvekilleri, saklama gereği duymadan PKK'lı teröristlerin cenaze törenlerine katılıyor, bu cenazelerde çekilen fotoğrafları da sosyal medya aracılığıyla 'şehit cenazesindeyiz' diye paylaşıyor.

YORUMLAR 17
  • antizaman 8 yıl önce Şikayet Et
    Zaman varoluş gayesine uygun hareket ediyor ki islama darbe vurmaktır bu kaleyi içten yık mantığı.içlerinde hâlâ saf saf inanlar var Allahım kalplerini aç gözlerini aç ve içini iman nuruyla doldur inşallah. Onları hainlerden ayır Allahım.Amin.
    Cevapla
  • edip 8 yıl önce Şikayet Et
    Ben mi kürdüm bu adam mı kürt.Daha düne kadar dersaneler yüzünden birbirinize düşmüştünüz.Yoksa denize düşen yılana sarılır misali gibi mi bir şey.Eski solcu ne zamandan beri şeriatçı! olmuş.Gerçi gülen değil düzen partisi idi de.Merak ediyorum da ülkemizin her bir köşesini sağcı solcu cemaatçi dinci şeriatçi... almışta niçin hiçbir vatansever yok!Nerese vatanseverliğiniz,devletçiliğiniz.ÜLKEMİZİN GERÇEK SAHİPLERİ BİZ HALKIZ VE BURDAYIZ.Seçimlerde ve zor günlerde kendimizi gösteriyoruz da kimse bizi görmek istemiyor.
    Cevapla
  • Ali 8 yıl önce Şikayet Et
    Ya şu cemaatin haline bak, eskiden sohbetlere giderdik, siyasetin s'si konuşulmazdı. Herşey Allah rızası için yapılırdı. Kimsenin etlisine sütlüsüne karışılmazdı. Dert sadece burs parası toplamak,öğrencilere yardım etmekti. Şimdi şu hale bak, tanınmaz halde gerçekten çok yazık oldu.
    Cevapla
  • teoman oraloğlu 8 yıl önce Şikayet Et
    nasihat : ey zaman yazarları... ey bende müslümanım diyen yazarlar.... bu şekilde ahirete giderseniz, yandınız. Yaptıklarınızın hiçbiri islam a uygun değil. benden söylemesi. ister yapın , ister yapmayın. gidince nasıl olsa hakikati göreceksiniz. nasihat.
    Cevapla
  • indirimVAR 8 yıl önce Şikayet Et
    parelelcilerin hepsi tepesindekiler gibi masondur, hizmet ettikleri kişiler se yahudi-siyonist-ermeni dir, aynı iran yönetimi gibi... gerisi yalan
    Cevapla
  • fani 8 yıl önce Şikayet Et
    he bir sen müslümansın zaten...Seni Allaha havale etmeye bile utanıyorum...
    Cevapla
  • misafiri 8 yıl önce Şikayet Et
    yav he he
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Katar'dan Türkiye açıklaması: Onurlu duruşu takdir ediyoruz
Türkiye ile üç ülke arasında tarihi anlaşma! 'Bu proje İsrail'in projesini kesiyor...'