Yılmaz Özdil'den Aydın Doğan'a methiyeler!

Yılmaz Özdil, köşesinde eski patronu Aydın Doğan'a övgüler yağdırarak "Aydın Doğan'ın yanında olmak yurttaşlık görevidir" dedi.

Yılmaz Özdil'den Aydın Doğan'a methiyeler!
Yılmaz Özdil'den Aydın Doğan'a methiyeler!
GİRİŞ 02.10.2015 10:51 GÜNCELLEME 02.10.2015 10:51
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Sözcü yazarı Yılmaz Özdil, Aydın Doğan hakkında övgü dolu bir yazı kaleme aldı. Eski patronunun ne kadar zorlu bir mücadele içinde olduğuna dikkat çeken Özdil, "Aydın Doğan’ın yanında durmak, yurttaşlık görevidir" dedi.

"ARKASINDAN DUA EDİLEN PATRON"

94 yılında işe başladığı ve patronunun Aydın Doğan olduğu dönemde binanın saldırıya uğradığını, ardından çalışanlardan birinin dua ettiğini gördüğünü anlatan Özdil, "Arkasından küfür edilen patronları çok gördük ama, arkasından dua edilen patronu, ilk defa Aydın Doğan’ın gazetesinde gördüm. Nasıl bir cendere içinde bulunulduğuna, nasıl yalnız bırakıldığına, nasıl zorlu bir mücadele verildiğine, bizzat şahidim." dedi ve ekledi;

"YURTTAŞLIK GÖREVİDİR"

"Bu satırları fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür bir gazetede, Sözcü’de yazmaktan onur duyuyorum… Aydın Doğan’ın yanında durmak, yurttaşlık görevidir. Ya hep birlikte söndüreceğiz, ya hep birlikte yanacağız. Üçüncü seçenek yoktur."

YORUMLAR 15
  • Calpe 8 yıl önce Şikayet Et
    Almanlar arkasında sen rahat ol
    Cevapla
  • Tunali 8 yıl önce Şikayet Et
    Tencere dibin kara, seninki benden kara. Bozacinin sahidi siraci.
    Cevapla
  • MEHMET 8 yıl önce Şikayet Et
    "Aydın Doğan’ın yanında durmak, yurttaşlık görevidir." Yılmaz Efendi senin bu yurttaşlığın acaba hangi milletin yurttaşlığı.
    Cevapla
  • acc 8 yıl önce Şikayet Et
    Reis in yanındayız. ...
    Cevapla
  • sungurbey 8 yıl önce Şikayet Et
    evet bir kez daha gördük ki; küfür tek millettir!!! bende diyorum ki bu kutlu savaşta reisi yalnız bırakırsak Allah bize bunu sorsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Güney Kore ile görülmemiş anlaşma! Altay Tankı detayı çok konuşulacak
Vatandaşa önemli altın uyarısı: 'Kuyumcular bile satıyor'