Hakan Albayrak'tan sonra iki isim daha veda etti!

Diriliş Postası gazetesinin kurucusu Hakan Albayrak'ın görevine son verilmesinin ardından iki isim daha gitti.

Hakan Albayrak'tan sonra iki isim daha veda etti!
Hakan Albayrak'tan sonra iki isim daha veda etti!
GİRİŞ 30.11.2015 07:32 GÜNCELLEME 30.11.2015 09:12
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Albayrak'ın ayrılmasının ardından duruma tepki gösteren gazetenin diğer yazarları Adem Özköse ve Nihat Nasır da gazeteden ayrıldıklarını duyurdu.

Veda yazısı yazacağını belirten Nihat Nasır, Twitter hesabından "Okuyucularımızı çok önemsediğim için veda yazısıyla bilinmesini istemiştim ama çok soruldu, söylüyorum. Yol arkadaşım Hakan Albayrak'layım." diye yazdı.

Gazeteden ayrıldığını duyuran bir diğer isim Adem Özköse oldu. Diriliş Postası'nın sahiplerinin "üzerimizdeki yoğun baskıya artık dayanamıyoruz" dediklerini ve bu nedenle Hakan Albayrak'ın gazeteyi bırakmak zorunda kaldığını belirten Özköse, Twitter'dan "Ben de bugünden itibaren Diriliş Postası'ndaki yazılarıma son veriyorum" diye yazdı.

Özköse şunları yazdı:

"Diriliş Postası'nı sahipleri üzerimizdeki yoğun baskıya artık dayanamıyoruz dedikleri için Hakan Albayrak gazeteyi bırakmak zorunda kalmış. Ben de bugünden itibaren Diriliş Postası'ndaki yazılarıma son veriyorum. Bir dava gazetesi olarak gördügüm için Diriliş Postası'nda yer aldım. Millet ve ümmetimizin mücadelesine kalemimizle destek olmak istedik. Buraya kadarmış. Fakat her ne olursa olsun istikametimizi bozmadan inandığımız dava yolunda mücadeleye devam edeceğiz. İslam'a, millet ve ümmete hizmet ettikleri sürece Erdoğan ve Davutoğlu ile dün olduğu gibi bugün de omuz omuza olmaya devam edeceğiz. Rabbim davası İslam, millet ve ümmet olan herkesin yollarını açsın. Türkiyemizi, millet ve ümmetimizi tüm şerlerden korusun. Gün tetikçilerin, tek davaları para, makam ve aferim almak olanların günü olabilir. Fakat bugünlerde geçer ve biz yine başbaşa kalırız. Son olarak hepinizi Allah için çok seviyorum. Allah ellerinizi ve kalbinizi hiç bırakmasın."

YORUMLAR 12
  • Vatandaş 8 yıl önce Şikayet Et
    Bilmediği ekonomi konularında bir kadrodan yana tavır almasını, reise yakın kimseleri adeta küçümsemesini yadırgamış, kendisine yakıştıramamıştım. Giden gitsin kalan sağlar bizimdir.
    Cevapla
  • AK Delisi 8 yıl önce Şikayet Et
    Aynen kardeşim. Şu dünyada bir Reisimiz var, gerisi yalan.
    Cevapla
  • AKDelisi 8 yıl önce Şikayet Et
    AK parti içindeki safralardan kurtulup tertemiz oluyor.
    Cevapla
  • görüş 8 yıl önce Şikayet Et
    ergenekonla bir bağınız var mı?
    Cevapla
  • Ismail 8 yıl önce Şikayet Et
    Safra senin gibiler
    Cevapla
  • AKDelisi 8 yıl önce Şikayet Et
    Cem Küçük hainlerin yerini tespit ediyor, AK parti de gereğini yerine getiriyor. Helal olsun.
    Cevapla
  • Ak Delisi 8 yıl önce Şikayet Et
    Hain olmasaydı yazıyor olurdu hala. zamanında eleştirmeye kalkmıştı Reis'i ve Hocamızı. Haddini bilmiş oldu. Cem küçük bu memleketteki en vatansever insandır ve en AK partili insandır. 68 darbesinde diğer Akpartililer kaçarken o karşı çıkmıştı darbeye. Bence birgün AK partinin başına geçmeye layık bir insandır.
    Cevapla
  • Mustafa 8 yıl önce Şikayet Et
    Cem Küçük kim oluyor da kocaman Ak Parti camiası onun dediklerini yapsın. Kardeşim bekara karı boşamak kolay gün olur devran dönerse kim hain kim kucak açacak görürsünüz. Temennimiz odur ki varsın yalakalar fırsatçılar gün sürsün yeter ki burnumuz yere sürtülmesin. Gazete sahiplerini ara bakalım Cem Küçük ü tanırlar mı? Vebali büyük laflar etmeyin. Günaha girmeyin.
    Cevapla
  • mehmet 8 yıl önce Şikayet Et
    h.albayrak,ın ne hainliğini gördün böyle yazıyorsun.tek bir somut örnek ver vallahi özür dilicem.yapmayın bu kadar.her eleştiren hain damgası yiyor bu kadar olmaz
    Cevapla
  • AKDelisi 8 yıl önce Şikayet Et
    iyi olmuş. iyi iyi.
    Cevapla
  • aksiyoner 8 yıl önce Şikayet Et
    Gün tetikçilerin, tek davaları para, makam ve aferim almak olanların günü olabilir. Fakat bugünlerde geçer ve biz yine başbaşa kalırız. Son olarak hepinizi Allah için çok seviyorum. Allah ellerinizi ve kalbinizi hiç bırakmasın." Yazarın bu ifadesi çok manidar kim bunlar??????
    Cevapla
  • AKDelisi 8 yıl önce Şikayet Et
    senin gibiler. Yazar aklınca Cem Küçük gibi vatansever Ak partilileri hedef alıyor. Ama benim gibi akıllı Ak partililer bunu yemiyor. İyi oldu gittikleri.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?
Muhittin Böcek'in tek kozu CHP seçmenini bile irite ediyor