Hürriyet'te deprem! 3 isim görevden alındı

Doğan Grubu’nun yayın organları Hürriyet gazetesi ve Radikal.com.tr’de arka arkaya yaşanan işten çıkarmalar dikkat çekti.

Hürriyet'te deprem!  3 isim görevden alındı
Hürriyet'te deprem! 3 isim görevden alındı
GİRİŞ 03.12.2015 07:37 GÜNCELLEME 04.12.2015 17:34
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Hürriyet Gazetesi, deneyimli gazeteci, köşe yazarı Şükrü Küçükşahin'le birlikte bir başka deneyimli isim Zeynep Gürcanlı'nın da işine son verdi. 

Doğan Medya Grubu'na ait diğer bir yayın organı olan Radikal'de ise Genel Yayın Yönetmeni Ezgi Başaran görevinden ayrıldı yerine Cem Erciyes geldi.

Önce Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Yardımcısı ve yazarı Şükrü Küçükşahin’in Hürriyet’teki işine son verildi. Hemen ardından RadikalCOM Genel Yayın Yönetmeni Ezgi Başaran görevinden ayrıldığı açıklandı. En son olarak ise Hürriyet Web’in Ankara Temsilcisi Zeynep Gürcanlı’nın işine son verildi. Doğan Grubu'nda gazetecilerin işine bir bir son verilirken, Star gazetesi yazarı Özay Şendir’in eşi Berna Kürekçi Şendir Doğan Grubu Kurumsal İletişim ve Pazarlama Koordinatörlüğünün başına getirildi.

İLK HABER ŞÜKRÜ KÜÇÜKŞAHİN’DEN

Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Yardımcısı ve köşe yazarı Şükrü Küçükşahin’in işine son verildi. Deneyimli gazeteci-yazar Şükrü Küçükşahin, Hürriyet’te siyaset yazıları yazıyordu.

Küçükşahin Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nin öğrenci uygulama gazetesi Görünüm'e yaptığı açıklamada, köşe yazılarından bir süredir rahatsızlık duyulduğunu, gazetenin işine son verilmesinin nedeni olarak küçülmeyi gösterdiğini aktardı. İşine son verilmesinin konjonktürel olduğunu ve haksızlık yapıldığını belirten Küçükşahin, şu ana kadar işini iyi yaptığını hakkında açılmış tek bir düzeltme davası bile olmadığını söyledi.

RADİKAL’İN GENEL YAYIN YÖNETMENİ DEĞİŞTİ

Radikal Genel Yayın Yönetmeni Ezgi Başaran görevinden ayrıldı. Gazeteci Başaran’ın yerine Radikal’in başına Kültür-Sanat şefi Cem Erciyes geçti. 

Odatv’nin edindiği bilgiye göre; genel yayın yönetmenliğini bırakan Ezgi Başaran Radikal’deki yazılarına ise devam edecek. 

Gazeteci Başaran son olarak “Barış Bir Varmış Bir Yokmuş - Kürt Sorununun Çözüm Süreci” adlı kitaba imza atmıştı. 

YORUMLAR 1
  • ercan t 8 yıl önce Şikayet Et
    doğan senin vebalini kimse çekmek istemiyor gördüğün gibi.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İran'ın misillemesi sonrası Putin'den uyarı geldi: Feci sonuçları olur!
Hazine ve Maliye Bakanlığından Dünya Bankası kaynaklarına ilişkin açıklama