Zaman'ın haberi Yeni Şafak yazarını isyan ettirdi

Yeni Şafak Yazarı Tamer Korkmaz bugünkü köşesine Zaman'ın bir haberini taşıyarak ''Bu manşet mi, ibretlik bir belgedir!'' diye isyan etti.

Zaman'ın haberi Yeni Şafak yazarını isyan ettirdi
Zaman'ın haberi Yeni Şafak yazarını isyan ettirdi
GİRİŞ 09.12.2015 11:35 GÜNCELLEME 09.12.2015 16:47
Bu Habere 56 Yorum Yapılmış

Zaman Gazetesi'nin dünkü manşetinde yer alan“Dün Tahir, Bugün Tarih” başlıklı haberini bugünkü köşesine taşıyan Yeni Şafak Yazarı Tamer Korkmaz, gazetenin İslam düşmanı PKK terör örgütüne koltuk çıktığını belirtip, Kurşunlu Camii'ni yakanların PKK'lı olduklarını yazamadığını söyledi.

İşte Korkmaz'ın yazısı;

PKK'lı teröristler, Diyarbakır'daki tarihi Kurşunlu Camii'ni ateşe verdi. İtfaiye müdahale etmesin diye de uzun namlulu silahlarla ateş açıp yangının söndürülmesini engellemeye çalıştılar: PKK'nın İslam düşmanlığını tescilleyen son örnekten, kahpece saldırıdan söz ediyoruz. PKK'lı teröristler, daha önce de “dört ayaklı” minareyi kurşunlamışlardı.
*
PKK'lılar Diyarbakır'da cami yakarken; Frankfurt'ta ise terör örgütünün mensupları “Noel Baba” kıyafetiyle dolaşarak PKK propagandası yapıyorlardı!
*

1970'li yılların ikinci yarısında PKK'yı kurmuş olan “Haçlı Siyonist Cephesi”ne bağlı Türkiye'deki Baronsal Gladio, terör örgütünü Marksist flama gösteren şer odağı olarak ve “İslam düşmanlığı” temelinde inşa etti.

Tam da burada; 1980 öncesinde Diyarbakır'da Belediye Başkanlığı yapan Mehdi Zana'nın 15 Mart 2007 tarihli Tempo dergisine (Doğan Grubu) verdiği röportajı arşivimizden bulup çıkarıyoruz…

Ahmet Tulgar'ın “Kürtler binlerce yıldır bu topraklarda olduklarına göre, yaşadıkları ülkelerde neden kimlik ve hak mücadelesinde bu kadar zorlandılar? Problemin kaynağını nerede saptıyorsunuz?” şeklindeki sorusuna, Mehdi Zana'nın verdiği cevap şuydu:
“Tüm Batılı kaynaklar altı bin yıldan bahsediyor. Kürtler bence İslamiyet'i kabul ettiklerinde kaybettiler…”
*
Mehdi Zana'nın işbu sözleri, PKK'nın İslam düşmanlığının “nereden koştuğunu” açık ediyordu.

Uzun yıllar boyunca PKK'lı teröristler İslamiyet'e husumet besleyecek şekilde yetiştirildiler; Müslüman Türkiye'nin değer yargılarına kinlenmek üzere sufle edildiler, narkozlandılar…

-Bu vatana ihanet etmek üzere programlandılar!

Diyarbakır'daki Kurşunlu Camii'ni ateşe veren teröristlere kadar böylelikle gelindi.
*
Amerika, İsrail ve Almanya'nın başını çektiği devletlerin kuklası durumundaki PKK terör örgütü…

Bağımsız Müslüman Türkiye'ye Batı Cephesi'nin amaçları doğrultusunda saldırıyor.

PKK, milli ve yerli değerlere tümüyle düşmandır…


Batılı devletlerin sömürge düzeni bu topraklarda bir kere daha egemen olsun diye PKK terör örgütü 20 Temmuz'dan bu yana yeniden sahne almış durumdadır. Paralel Terör/Casusluk Örgütü ile “kol kola” Bağımsız Türkiye'ye ateş ediyorlar!
*
CIA ve MOSSAD'ın yandaşı olan Paralel “Gazete” dünkü manşetiyle Kurşunlu Camii'ni ateşe veren PKK terör örgütünü kolladı…

Bu manşet mi, ibretlik bir belgedir!

Beş yüz yıllık camiyi ateşe verenlerin PKK'lı teröristler oldukları görüntülerle de kanıtlanmış olmasına rağmen…

Paralel Terör Örgütü'nün “gazetesi” İslam düşmanı PKK terör örgütüne koltuk çıktı: Kurşunlu Camii'ni yakanların PKK'lı olduklarını yazamadı, kasten yazmadı!
*
Manşetteki “Dün Tahir, Bugün Tarih” başlığının altında şu satırlar okunuyordu:
“Diyarbakır Barosu Başkanı Tahir Elçi'yi bir hafta önce katleden karanlık eller, bu kez şehrin tarihi miraslarını hedef aldı. Beş yüz yıllık Osmanlı eseri Kurşunlu Camii dün çıkan çatışmada yandı.”

Paralel manşetin haber metninde geçen “Örgüte yakın kaynaklar, polis helikopterinden atılan bombaların yangına sebep olduğunu iddia etti” cümlesi ise Paralel “gazete”nin PKK'yı referans aldığının göstergesiydi.

PKK'nın bu iftirasının üzerine balıklama atladılar. Çünkü PKK ile “stratejik ortak” konumundalar! Bir kez daha, bunların “dini cemaat” olmadıkları ispatlandı. PKK'nın cami yakmasına tek kelime edemedikleri gibi üstüne bir de canla başla PKK'lı teröristleri koruyorlar, akıllarınca “aklamaya” yelteniyorlar!
*
Paralel “gazete” müsveddesi, PKK'yı “kollamak” amacıyla zerre miskal utanmadan “Karanlık Eller” hikâyesini üfürdü:

Bir yandan, Elçi'yi öldürenlerin PKK'lı olduğu gerçeğini hasıraltı etmeye çabalarken; diğer yandan da tarihi Kurşunlu Camii'ni ateşe verenlerin PKK'lı teröristler olduğu gerçeğinin üzerini “düzenbazca” örtmeye çalıştılar!
*
Terör Partisi'nin eş genel piyonu Figen Yüksekdağ, camiyi ateşe verenlerin PKK'lı olduğu belgelenmesine rağmen…


Dün çıktı, hiç utanmadan “Camiyi devlet yaktı” diye iftira attı!

Figen Yüksekdağ, bir sahne önce Londra'daydı!

Terör Partisi'nin diğer eş genel piyonu Demirtaş mı, “bir kere daha” Washington'da ağırlandı!

YORUMLAR 56
  • KAYA 8 yıl önce Şikayet Et
    Örgüte yakın kaynaklarda kaynayasıcalar
    Cevapla
  • Tolga 8 yıl önce Şikayet Et
    Hala FETÖ'ye Müslüman diye sarılanlara yazıklar olsun..
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah hepinizi islah etsin
    Cevapla
  • ali 8 yıl önce Şikayet Et
    El koymak lazım bence
    Cevapla
  • biri 8 yıl önce Şikayet Et
    yani düşman londra ve washington !!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yine başladılar! Seçime 2 gün kala anket operasyonu
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...