Erdoğan'a tehlikeli diyen gazeteye çattı

Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan bugünkü yazısında Alman gazetesi Bild'e yaptığı Erdoğan kıyaslaması nedeniyle yüklendi.

Erdoğan'a tehlikeli diyen gazeteye çattı
Erdoğan'a tehlikeli diyen gazeteye çattı
GİRİŞ 04.01.2016 09:33 GÜNCELLEME 04.01.2016 09:56
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Ahmet Hakan, Alman Bild gazetesinin dünyada üç lideri 2016 için "tehlike" olarak gördüğü dünya liderleri arasında Erdoğan'ı da sayması üzerine gazeteye "otur, sıfır" dedi.

İşte Ahmet Hakan'ın yazısı:

Alman Bild gazetesi, dünyada üç lideri 2016 için "tehlike" olarak göstermiş.

Kim bu üç lider?

-Kuzey Kore'nin yaramaz çocuğu Kim.
-İran'ın reformcu lideri Ruhani...
-Ve Türkiye'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan...

Önce bu üç lidere bakalım:

-KİM: Artık dünyada bir "diktatör parodisi" olarak algılanıyor. Bu parodiye tanık olmak isteyenler için Kuzey Kore'ye politik turlar düzenleniyor. Komik bir karakter... Zerre kadar ciddiye alınacak bir tarafı yok. Otoriterliğinin derecesi ise tarih ötesi... Putin bile bunun yanında yunmuş yıkanmıştır.

-RUHANİ: İran'daki rejimden bugüne kadar fevkalade rahatsız olanlar bile onun ne denli büyük bir reformcu olduğunu söyleyip duruyorlar. Onun reformcu kişiliğinin de etkisiyle dünya, İran'la barışıyor. En büyük karşıtları İran'daki tutucular ile Batı'daki "Bu İran'dan bir numara olmaz" diyenler... Bu iki kesim, Ruhani karşıtlığında birleşiyor.

-ERDOĞAN: Kim gibi komik bir karakterle ya da Ruhani gibi baskıcılığı ve otoriterliği tartışılmaz bir rejimin başıyla kıyaslanamaz.

Suudi Arabistan, Suriye, Rusya gibi ülkelerin despotlarını hiç mesele etmeden... Birbiriyle asla kıyaslanamaz bu üç ismi "Yeni Yılın En Tehlikeli Üçlüsü" olarak aynı potada eriten Bild'e "Otur, sıfır" diyorum.

YORUMLAR 5
  • vedat 8 yıl önce Şikayet Et
    ya hakan amca sen kimi kandırıyorsun? senin Bildzeitung dedigin senin patronunun olacak Aydın Doganın da ortak oldugu gazete oldugunu bilmiyoruzmu zanettin? sayın RTE senin gibi hainden korunmaya hic ihtiyacı yok bundan emin olabilirsin.
    Cevapla
  • narınmmemet 8 yıl önce Şikayet Et
    bence türkiyemize cok ileriye taşıyacak güçte ve cok medeni kendini geliştirmiş bir büyük lider bukar
    Cevapla
  • Hasan Tahsin SÜRÜ 8 yıl önce Şikayet Et
    Emperyalistler , islam dusmanlari sevmedigine göre, milletine idealleeine bagli bir liderdir..Seninleyiz uzun adam...
    Cevapla
  • KULOĞLU 8 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa'da Almanya ile bazı teknolojik konularda gelecekte yarışacak olan bir ülkenin başkanı elbette sevilmeyecektir.Ülke olarak İyi yolda olduğumuz ortada.
    Cevapla
  • ismail hakki efendi 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu ne erdogan dusmanligi belediye baskanligindan beri takip ediyorum sayin erdogani insan takip ettikce baglaniyor erdogana durust cesur ve arkadan konusmadan direk konusan bir insan neden bukadar dusmanlik ama anliyorum hepsi sevseydi bu kadar cok sevdigimizi bilmezdik
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Uzman isimden dikkat çeken faiz yorumu: ‘Merkez’ sürpriz yapabilir
Mevduatta parası olanlar dikkat: Süresi 30 Nisan'da bitiyor!