İngiliz Times'dan alçak manşet

İngiliz Times gazetesi, PKK'ya karşı yürütülen operasyonlarda ölenler için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı sorumlu tuttu.

İngiliz Times'dan alçak manşet
İngiliz Times'dan alçak manşet
GİRİŞ 04.01.2016 11:15 GÜNCELLEME 04.01.2016 11:16
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

İngiltere'de yayın yapan Times gazetesinde, Hannah Lucinda Smith imzalı yayınlanan haberde Diyarbakır'ın Sur ilçesinde yaşanan izlenimler aktarıldı.

TÜRKİYE'Yİ SUÇLADI

"PKK'nın ölü bedenlerinin olması Erdoğan'ın yüzünden" manşetiyle okuyuculara duyurulan haberde, sivillerin çapraz ateşte olduğu iddia edilerek Türkiye açıkca suçlandı.

"ERDOĞAN'IN HAKİMİYETİ ÇATIŞMAYI ATEŞLEDİ"

Times'ın haberinde şu ifadeler de yerini aldı; "Suriye ve Irak'ta Kürt davasının canlanması, Türkiye'de yazın terör saldırıları olması ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın artan hakimiyeti, 2013 yılına kadar sona erdiği düşünülen çatışmayı yeniden ateşledi."

PKK'YI VURMAK "DELİLİK"

Gazete, daha önce yaptığı haberde terör örgütü PKK'nın vurulmasını "delilik" olarak nitelendirmişti. Haberde, "Tayyip Erdoğan derhal geri adım atsın" ifadelerine de yer verilmişti.

YORUMLAR 29
  • ben 8 yıl önce Şikayet Et
    İngilizler karşı çıkıyorsa demek doğru yapılıyor
    Cevapla
  • türkay 8 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun cumhurbaşkanımıza kökü kazanana kadar devam ne mutlu türküm diyene
    Cevapla
  • musalla 8 yıl önce Şikayet Et
    Tek dil tek bayrak tek vatan tek millet.kürtler nerde peki fasist yaklasimlarla sen kakip uc bes capulcu dediklerini 33 senedir bitiremiyorsan bu uc bes capulcu bir gunde milyonlara ulasirsa ne olur merak ediyorum
    Cevapla
  • Cengiz küçük 8 yıl önce Şikayet Et
    Evet mehmet akif bunlar için canavar dedi cokda doğru söyledi beki biz torunları bu canavarlardan kendimizi ve masum insanlığı korumak için bunca yıldır hiç birşey yapmadıkya ona üzülüyorum yoksa dünyayı kana bulayıp oradan menfaatlenmeye calışan ingiliz abd rus kibi insan olma özelliğini coktan kaybetmiş milletlerin söylediklerine hiç aldırmıyorum eğer akp pkk,yı bitirir bu kiralık katillerin sonunu getirirse ölenekadar Akp,yi tesdekleyeceğim.
    Cevapla
  • mehmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Biz Müslüman; onlar Hıristiyan olduğu için, böyle yazıyor. bunlar için Merhum Mehmet Akif ERSOY ne güzel söylemiş. Medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı
'Halk TV' itirafları 'pes' dedirtti! Olay sözler: Daha fakir görünelim ki...