Birgün gazetesinden Erdoğan iftirası

Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında yaptığı haberler için birçok kez tekzip yiyen Birgün gazetesi yine manşetten iftira dolu bir habere imza attı

Birgün gazetesinden Erdoğan iftirası
Birgün gazetesinden Erdoğan iftirası
GİRİŞ 02.02.2016 12:14 GÜNCELLEME 02.02.2016 15:11
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

CHP'nin eski Konya milletvekili Atilla Kart'ın açıklamalarını manşetine taşıyan gazete, Erdoğan’ın başkanlık sistemi için Meclis'teki diğer 3 partiden vekil transfer etmeye hazırlandığını yazdı.

Sebahat Karakoyun imzalı haberin devamında, Erdoğan, her türlü etik olmayan ve anayasa dışı yöntemlere başvuracağını yazıldı.

Gazete daha önce de Erdoğan ve ailesi hakkında yaptığı haberler için çok kez tekzip yayınlamak zorunda kalmıştı.

İşte gazetenin haberi;

YORUMLAR 18
  • doğan 8 yıl önce Şikayet Et
    Birileri gazetecilik yaptığını zannederken kervan yürüyor.Sarhoş olup aslana kafa tutan farelere iltifat etmeye gerek yok,zehirlemeye de gerek yok,okunmadıkça kendi kendilerini yok ediyorlar zaten.Türkiyenin yedi düvelle mücedele ettiği şu günde yanında olmayanların bu mücadelenin sonunda da ülkede yeri olmayacaktır.Bu ülke hainlere her zaman gereken cevabı vermiştir yine de verecektir.
    Cevapla
  • Kemal Tutkal 8 yıl önce Şikayet Et
    Yerleşik Düzenin ve Uşaklarının Başkanlık Sisteminden ÖDÜ Kopuyor ÖDÜ.
    Cevapla
  • pilot61 8 yıl önce Şikayet Et
    bu ülkeyi karıştırmaya çalışan gazetelere yüklü miktarda ceza keseceksin en son diyanet işleri başkanına 50000 tl ceza ödediler bir başka gazete ceza yaptırımları çok ufak adam ülkeyi karıştıracak bir haber yapıyo 50.000 tl ceza bu cezalarla daha çok yaparlar bu gibi cezalar ülke menfaatini zarara düşürdüğü için cezası en az 10-20 kat arttırılmalı
    Cevapla
  • ibilgili 8 yıl önce Şikayet Et
    basın savcısı yokmu bu ülkede
    Cevapla
  • Ali AYDIN 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkenin değerlerine ve Cumhurbaşkanımıza hakaret edenlere hadlerini bildirmeliyiz. Bunlara karşı uyanık ve kardeşimizin dediği gibi saflarımızı sıklaştırmalıyız. Rusya, Iran Ve içerdeki bunların tek hedefi Sayın Cumhurbaşkanımız dır. Büyük ustanın dediği gibi dışardakiler ve bunların içerdeki işbirlikçilerine karşı bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, hep birlikte TÜRKİYE olacağız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor