Can Dündar MİT tırları haberinin kaynağını yazdı

Can Dündar "tutuklandık" isimli kitabında MİT tırlarının görüntüsünün "solcu bir milletvekili dostu" tarafından verildiğini yazdı.

Can Dündar MİT tırları haberinin kaynağını yazdı
Can Dündar MİT tırları haberinin kaynağını yazdı
GİRİŞ 24.03.2016 10:48 GÜNCELLEME 24.03.2016 10:51
Bu Habere 59 Yorum Yapılmış

Adana'da durdurulan MİT tırlarıyla ilgili belgeleri yayınladığı için 3 ay Silivri'de tutulan Can Dündar'ın cezaevinde yazmaya başladığı "Tutuklandık" isimli kitabında MİT tırlarıyla ilgili ayrıntılar da bulunuyor.

SOLCU BİR MİLLETVEKİLİ DOSTUYMUŞ

Dündar kitabında MİT tırları görüntülerinin kendisine "solcu bir milletvekili dostu" tarafından getirildiğini açıklıyor. Can Dündar "Tutuklandık" isimli kitapta haberin yayınlanma sürecine de değiniyor.

YORUMLAR 59
  • hyr 8 yıl önce Şikayet Et
    daha hala haklı olduğunu iddia ediyor mu özür mü diliyor. yoksa tıkın içeri. türkiye bir devlettir. ve bir dış politikası vardır. opolitikayı kullanmaya yetkisi olanlar da bellidir. karşı tarafta yer alanlar adı üstünde karşı tarafta yerlerini almışlardır.
    Cevapla
  • o vekil kim 8 yıl önce Şikayet Et
    madem yasa dışı değil madem haber özgürlüğü o vekil çıksın ben verdim desin yada can dündar açıklasın açıkça devletin sırları ifşa edildi ondan ötürü türkmen dağında ve cebrel ekradda bir çok Türkmen şehit oldu bu iki stratejik dağ putin moskofu ile esed nusayrisine geçti eğer Türkiye o silahları Türkmen kardeşlerimize iletebilseydi şimdi esad da bitmişti rusyada bitmişti lazkiye bile şuan Türkmen kardeşlerimizdeydi görün artık...
    Cevapla
  • ..... 8 yıl önce Şikayet Et
    ya lütfen ama lütfen bırakın şu soysuz köpekleri haber yapmayı daha çok prim yapıyorlar. onların sonu çok yakın şu terör operasyonları bitsin sıra onlarda. fetö ve yandaşçıları ötecekler birer birer. burunlarından kan alacağız
    Cevapla
  • halo 8 yıl önce Şikayet Et
    cemaatten milletvekiline oradan da bu şahsiyetsize!
    Cevapla
  • mustafa 8 yıl önce Şikayet Et
    bence hedef saptırıyor..güya pensilvanya ördekçiklerini kamufle edecek!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sürpriz gelişme: Hamas silah bırakma şartını açıkladı
Denizde de karada da bozguna uğradılar - 25 Nisan 2024 gazete manşetleri