Cumhuriyet'ten skandal 'şehit' çarpıtması

Diyanet'in çocuk dergisindeki bir karikatür üzerinden akıl almaz bir çarpıtmaya imza atan Cumhuriyet, şehitlere büyük saygısızlık yaptı.

Cumhuriyet'ten skandal 'şehit' çarpıtması
Cumhuriyet'ten skandal 'şehit' çarpıtması
GİRİŞ 28.03.2016 14:11 GÜNCELLEME 28.03.2016 14:22
Bu Habere 76 Yorum Yapılmış

Toplumun inançlarını ve değerlerini hiçe sayan Cumhuriyet Gazetesi yeni bir skandala daha imza attı. 

PKK'ya yakınlığıyla bilinen Evrensel Gazetesi'nin Diyanet'le ilgili yaptığı inanılmaz çarpıtmaya ortak olan Cumhuriyet, yeni bir algı operasyonunun kapısını araladı. 

Cumhuriyet ve Evrensel; Diyanet'in çocuk dergisinde, şehitlik mertebesini ve şehitliğin faziletini anlatan karikatürü çarpıtarak "Diyanet çocuklara seslendi: Şehit olun" başlığını kullandı. 

AKIL ALMAZ ÇIKARIM

Söz konusu karikatürle ilgili Psikolog Prof. Dr. Serdar Değirmencioğlu'nun zorlama yorumlarının yer aldığı haberde, "Diyanet IŞİD zihniyetini yayma peşinde. Çocuklar büyüyecek ve iktidar istediğinde ölüme koşacaklar" gibi akıl almaz bir çıkarımda bulunuldu. 

Haberde ayrıca şehitlikle ilgili Değirmencioğlu'nun "Çocukları ölüme teşvik ederken peygamberden alındığı söylenen sözlere dayandırıyorlar" cümlesiyle şehitlik mertebesine dil uzatılması da dikkat çekiyor. Ancak şehitlerle ilgili Kur'an-ı Kerim'de onları öven, onların ölü olmadığını bildiren ayetler bulunuyor. 

FETÖ'ye yakınlığıyla bilinen Cumhuriyet Gazetesi'nin, PKK'ya yakınlığıyla bilinen Evrensel Gazetesi'yle ortak hareket etmesi kirli ittifakın ne boyutlara ulaştığını bir kez daha gösterdi. 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 76
  • bahadır yıldız 8 yıl önce Şikayet Et
    cumhuriyet ve tayfası hatırlasın bakalım DEMOKRASİ ŞEHİDİ başlıklarını.şehit sadece islam dininde olan makamdır.ateist kafalar anlamaz.ayrıca atatürkün GAZİ ünvanı da islama ait bir kavramdır.hadi itiraz edin de görelim.
    Cevapla
  • türkiyem 8 yıl önce Şikayet Et
    çocuklara böyle bir aşılamaya yapmaya gerek yok çünkü biz Müslümanız zaten özümüzde var bu değerler, 600 sene Osmanlı tüm dünya Hristiyanlarına karşı tek başına nasıl ayakta kaldı zannediyorsunuz siz...? tabiki bunu anlayamazsınız...
    Cevapla
  • Mustafa 8 yıl önce Şikayet Et
    Adi bunlar, vatanseverlikten mahrum mahluklar.
    Cevapla
  • trabzon trabzon 8 yıl önce Şikayet Et
    tabiiki şehitlık yüksek bir makam ama kimileri şehit olurken kimilerde asalak bağırsak şeridi olacaktır onların makamıda bellidir
    Cevapla
  • müslim 8 yıl önce Şikayet Et
    batıl dava uğruna ölenlerin şehit olmadıgını BiZ Allah ve resulünden öğrendik elhamdulillah... boşuna dalaşmayın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye iddiası gündem olmuştu: Katar'dan Hamas açıklaması
İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç son yolculuğuna uğurlandı