Serdar Arseven’in yeni gazetesi belli oldu

Bir süre evvel Akit gazetesi ile yollarını ayıran usta gazeteci Serdar Arseven Milat gazetesine geçti.

Serdar Arseven’in yeni gazetesi belli oldu
Serdar Arseven’in yeni gazetesi belli oldu
GİRİŞ 01.10.2016 21:28 GÜNCELLEME 01.10.2016 21:28
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Serdar Arseven twitter üzerinden 4 Ekim 2016 tarihinden itibaren Milat gazetesinde yazmaya başlayacağını ve Genel Yayın Koordinatörü olarak gazeteye katkıda bulunmaya çalışacağını açıkladı.

Konu hakkında sitemize konuşan Serdar Arseven “Milat gazetesini ve Milat medya grubunu bugünlere getiren ekibin başındaki Sayın Ali Adakoğlu kardeşim ile uzun süre birlikte habercilik yapmıştık. 28 Şubat sürecinde omuz omuza mücadele vermiştik. Şimdi de, aynı çatı altında buluşmak nasipmiş” dedi.

NİÇİN MİLAT?

Arseven sözlerini şöyle sürdürdü:

“Türkiye üzerine oynanan oyunları artık bilmeyen kalmadı. Önemli olan şer odaklarının tezgâhlarına karşı çıkacak yerli ve milli güçlerimizi tahkim etmek. Milat medya grubu yerli ve milli, dik duruşlu, seviyeli bir çizgi tutturmuş durumda. Dili ile yaralamıyor ancak gerçekleri ifadeden de asla kaçınmıyor. Bu gazetenin ve dahası bu medya grubunun güçlendirilmesine katkı ülkemize büyük hizmettir. Bu yolda ne yapabiliriz, Sayın Ali Adakoğlu ve medya grubunun diğer fikir önderleri ile oturduk konuştuk. Bu yolda katkı

sağlayabileceğimiz kanaatine ulaştık. Bir takım oyunu bu; bünyedeki hiç kimse bir başkasından daha önemli veya önemsiz değil, her bir kardeşimizin bütün içinde önemli yeri var, ben de Milat medya grubundaki fikir emekçilerinden biri olarak elimden geleni yapacağım Allah’ın izniyle. Milat gazetesi, Yeni Söz gazetesi, internet haber siteleri, önümüzdeki süreçte inşallah başka atılımlar ile Milat’ın gücüne güç katmak istiyoruz. Ankara Temsilcimiz Sayın Bayram Zilan güzel bir girişimde bulundu, yakında Meclis büromuzu açıyoruz kısmetse.

Doğru ve etkili habercilik için elimizden gelen katkıyı sağlayacağız inşallah bildiklerimizi kardeşlerimize aktarmanın, bilmediklerimizi kardeşlerimizden öğrenmenin gayreti içinde olacağız. Akit gazetesinde ve görev yaptığımız diğer medya organlarında bize destek olan bütün kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Bu süreçte, bize birlikte çalışma teklif eden medya yöneticisi kardeşlerime teşekkür ediyorum. En büyük teşekkür de kıymetli okuyucularıma.

Son bir ayda doğrudan bizi arayıp desteklerini ileten okuyucularımızın sayısı binleri aştı. Yoğunluktan dolayı ulaşma güçlüğü çektiklerini söyleyen nice okuyucumuz da aramaya devam ediyor. Yerli ve Milli Türkiye, her geçen gücün gücünü ve etkisini arttıran Türkiye, mazlumların ümidi dayanağı olan Türkiye. ‘Reis’ ile yola devam diyen Türkiye. Bu güzel ülkemize katkıda bulunmak için herkesin üzerine düşenler vardır. Benim üzerime düşen de bu. Dua etsin bütün dostlar. Allah gücümüze güç katsın. Yanlıştan korusun.”

GAZETE “O GELİYOR” DİYE DUYURDU

Milat gazetesi, Usta gazetesi Serdar Arseven’in aileye katılımını “O geliyor…” Anonsu ile duyurdu. Gazete yönetiminden alınan bilgiye göre, Milat medya grubunun önemli atılımları önümüzdeki süreçte de devam edecek. 

YORUMLAR 1
  • mehmet şahin 7 yıl önce Şikayet Et
    hayırlı olsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Emekli imam kurduğu sistemle elektrik faturasını 3'te 1 oranında düşürdü
Son dakika: İsrail'den İran'a misilleme saldırısı