Sözcü yine dinin emrine saldırdı

Sözcü gazetesi Doğan Haber Ajansı'nın algı operasyonuyla servis ettiği habere kendisi de bir şeyler ekleyerek yine bu ülkenin kadınlarına saldırdı.

Sözcü yine dinin emrine saldırdı
Sözcü yine dinin emrine saldırdı
GİRİŞ 01.02.2017 13:35 GÜNCELLEME 01.02.2017 14:11
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Doğan Haber Ajansı'ndan servis edilen haber şöyle:

"Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, ilçede yaptıkları faaliyetler hakkında bilgi vermek üzere sosyal tesislerde salon sporu yapan kadınları ziyaret etti. Başkanın gazetecilerle birlikte geldiğini duyan kadınlar, eşofmanlarının üzerine çarşaf ve pardösülerini giyerek bekledi."

Sözcü gazetesi de bu kirli algı operasyonuna ekleme yaparak 'Amanın gazeteciler gelmiş' diyerek yine bu ülkenin insanlarına saldırmayı ve hakaret etmeyi devam ettirdi. 

Dinin bir gereği olan örtünmeyi 'ti'ye alan din düşmanı bu gazetenin ve ajansın sadece bu ülkenin insanlarına nefret beslemekten öte yaptıkları hiçbir şey yok. 

YORUMLAR 23
  • nhd 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah aşkına bu gibi şeyleri bıraksınlar artık isteyen acılsın isteyen kapansın herkes kendinden sorumlu hiç kimse kimsenin yerine öbür tarafta hesap vermicek şu türkiyede okadar çok sorun varken neyle ugraşıyoruz aglancak halimiz var geleceğimiz ne olacak kimse oturup bunları důşůnmüyor ancak boş şeylerle ugraşıyoruz artık haber bile izlemek istemiyorum aynı şeyleri izlemekten bıktım ya
    Cevapla
  • KaaN_ 7 yıl önce Şikayet Et
    onların kini kadınlara değil. islama ve islami yaşayan herkese
    Cevapla
  • Gurbetci54 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu yahudiler osmanli Döneminde olsun TC döneminde olsun iki kez katliyamdan kurtuluyor bizim sayemizde ama nankörlüge bak...tarihini ögren ayni hatalari etme
    Cevapla
  • Kılıç Arslan 7 yıl önce Şikayet Et
    Giyinme, ar, edep hem müslümana hem de insana özgüdür, insan olamayana tuhaf gelir elbet..
    Cevapla
  • reşat 7 yıl önce Şikayet Et
    vatandaşların bir kısmını giydiği kıyafet ve inançları üzerinde ötekileştirmek ve toplumda nefret uyandıran faaliyetlerde bulunmak suçu aleni bir şekilde işleniyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan İsrail-İran açıklaması: İki taraf da farklı şeyler söylüyor
'Güneş enerjisi'ni kullanarak insanları böyle kandırdılar! 'Tosuncuk'tan daha beter'