Zulümle geviş getirenlerin cumhuriyeti

Cumhuriyet gazetesinin Arakanlı Müslümanlar için yaptığı insanlık dışı haber büyük tepki çekti.

Zulümle geviş getirenlerin cumhuriyeti
Zulümle geviş getirenlerin cumhuriyeti
GİRİŞ 14.09.2017 09:21 GÜNCELLEME 14.09.2017 09:39
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Haber7. com yazarı Esra Elönü Cumhuriyet gazetesinin Arakanlı Müslümanlar için yaptığı aşağılık haberi yerden yere vurdu.

Kimi insan kalbini kimisi de vicdansızlığını ofis olarak kullanır. Öylesine bayatız ki şeytanın ağzında ufalanmayı seviyoruz .Tanışacağımız merhametten apar topar taşınmayı seven kiralık vicdansız sürüsünü ya da zulümle geviş getirenlerin izdihamını izliyoruz. Bütün kötülüklere ısınıp insanlığa soğuk davranışımız bu yüzden.

Yazıyı yakmak için çalı çırpı aradığım doğrudur. Lakin kıvama getirmek için ara yollara girmeyeceğim adres o kadar net ki. Adamlıklarının eceli, o leş vücutlarından çok önce gelmiş ahaliye girişeceğim bugün.

 Aldıkları ah ile şarj olan alçaklara bağıracak bu yazı. Bakın dün bir haber gördük Cumhuriyet Gazatasında. Öyle bir şey yazmışlar ki haber değil o yazdıkları, sadece Arakan’lı mazlumların acısına gevişleriyle eşlik eden klavyelerini kullanmışlar.

 Bırakın kese kağıdını bulantı torbası bile olamayacak hizaya getirmişler gazetelerini. Budist tecavüzcülerin zulüm aboneliğini yaparcasına küstahça bir haber yapmışlar aynen yazıyorum.

“Myanmarlı albaydan Arakanlılara tecavüz iddialarına cevap: "Kim bu kadınlara tecavüz etmek ister?"

Cumhuriyetin bu haberinde ne görüyorsunuz? Bu haber yüksek dozda alçaklık içermiyor mu sizce de. Bakın, mazlumlar zulüm görmekten gün yüzü görmezken uğradıkları tecavüzü “iddia” olarak haber LEŞ tiriyorlarlar. Evet haberin leşi budur!  Yani insana benzerliğiyle hayrete düşüren İtbayın sesi olmuşlar, ettiği o iğrenç sözü cevap olarak görmüşler.

Dünyaca ünlü zalimlerin okuduğu tek gazete! Bu haberi yazan kimse Omurgası bünyesinden istifa etmiş yerine kahve taburesi eklemlenmiş olmalı.

 Biraz insan olsanız mesela,  zulüm karşısında mangal yelpazesi gibi ağzını açıp Esed’in işkence danışmanlığına terfi eden(!) yazarınız Ceyda Karan’ı okusanız . Her türlü zulme tuttuğunuz Çanak Cumhuriyeti ! ne demek bir anlasanız!

Biraz insan olsanız mesela! Müslümanlara ve insanlığa zulmedenler hakkında eskimiş sakız cıvıklığında haber yapma cüreti yerine acılarını anlama hürmeti gösterseniz de vahşiliğinize bu kadar tanık olmasak!

Biraz insan olsanız mesela! O coğrafyalarda Aç babaların önüne sayfa sayfa çöküp, aldıkları nefese bile burun büken akbaba haberciliğinize şahit olmasak!

Yahu biraz insan olsanız da, Kendi şerefine bile tecavüz eden albayın o iğrenç açıklamasını ballandıra ballandıra yazmanın görev değil, haberciliğin ırzına geçiş olduğunu anlasanız!!

Şu iğrenç açıklamayı kim yapsaydı da siz de o haberin önüne “ İnsanlık dışı açıklama” yazsaydınız. Kim ? “ Pek tabii nefret duyduğunuz Müslümanlar adına kullanışlı bir isim yapsaydı yazardınız…

Biraz insan olsanız diyorum biliyorum çok şey istiyorum. Öylesine bitmiş mazlumlar , bulmaca karelerinizi dolduramayacak kadar Bîtap düşmüş mazlumlar aşkına çok şey istiyorum biliyorum (!)..

YORUMLAR 13
  • vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    küfür tek millettir. başka izahı yok
    Cevapla
  • Alper 6 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlık düşmanları,FETÖ,nün sesi sanki.
    Cevapla
  • Filiz Ünal 6 yıl önce Şikayet Et
    Dünyaca ünlü zalimlerin okuduğu tek gazete!
    Cevapla
  • Mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Helak olmalarını, görmeyi nasip et Allahım.
    Cevapla
  • 1071 6 yıl önce Şikayet Et
    amin
    Cevapla
  • ŞIRNAKLI 6 yıl önce Şikayet Et
    Yüce ALLAHIM cehhennemi yarattığın için sana binlerce şükürler olsun.ve zalimler için yaşasın cehhennem.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Yerlikaya duyurdu! Diyarbakır ve Mardin belediyelerine müfettiş görevlendirildi
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü