Milli Gazete'de Erdoğan'a ilginç taziye

Başbakan Erdoğan'ın annesinin vefatından sonra taziye ilanı verilmemesi istenmişti. Fakat pek kulak asan olmadı. Bugünkü taziye ilanlarından birisi ise tebessüm ettirdi.

Milli Gazete'de Erdoğan'a ilginç taziye
Milli Gazete'de Erdoğan'a ilginç taziye
GİRİŞ 11.10.2011 14:12 GÜNCELLEME 11.10.2011 14:12
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Başbakan Erdoğan'ın annesinin vefatından sonra gazetelere taziye ilanı verilmemesini bunun yerine İstanbul Eğitim Vakfı'na bağış yapılmasını istemişti. Fakat bu çağrı havada kaldı adeta. Tenzile Erdoğan'ın defnedildiği Cumartesi gününden beri gazetelerde sayfa sayfa taziye ilanı yer alıyor.

Toplumun hemen her kesiminden önde gelen isimlerin acısını paylaştığı Erdoğan'a verilen en ilginç taziye ilanı ise bugünkü Milli Gazete'de yayınlandı.

Balıkesir Havran'lı olan Kadir Özyurt isimli vatandaş, "30 senelik yol arkadaşlığı yaptığım" diye başladığı taziye ilanının sonuna "1969 Model Milli Görüşçü" diye imza atarak Erdoğan'a açık şekilde mesaj vermiş oldu.

Milli Gazete'de ayrıca Erbakan ailesinin taziye ilanını da yayınlandı.

İşte ilginç taziye ilanı...

kullan

KAYNAK: HABER 7
YORUMLAR 17
  • kadir sert 12 yıl önce Şikayet Et
    mck. sen ilkönce soru sormayı öğren ne demek akpli bir müslüman bana bunları açıklasın. sen o sorduğun soruları siyonist liderlerinden dinle onlar sana gerekli açıklamayı yapacaklardır.
    Cevapla
  • abdullah 12 yıl önce Şikayet Et
    zeytinci kadir amca :). harbiden 69 model sin seviyoruz seni kadir amca gönlün de bir ağzında e beraber yürüdü diye adam başbakana takla atacak değil ya neyse o
    Cevapla
  • cemil 12 yıl önce Şikayet Et
    milli gorusculer ve akpciler arasindaki farkmi?????. milli gorus kimligi 90li yillarin yerel secimlerindeki galibiyetinden sonra malesefki cizgisini kaybetmistir , erbakan hoca gibi yuz yilda bir gelecek insani yuce yaradan bu memlekitin basina getitdirdi ve bu milletin buna layik olamamasi sebebiyle bi takim sebepler ile asagi indirdi simdi kendine milli goruscu diyen insanlar ne kadar sahip ciktiniz erbakan hocaya , belediyelerdeki adil duzen anlayisi , hz.omerin adaleti nerde herkes ceplerini doldurdu,beyen senizde beyenmesenizde tayyip bey ve ekibi hocanin ogrencileridir ve oyle veya boyle hocamin verdikleriyle onun hayallerini gerceklestiriyorlar en basit ornegi savunma sanyisindeki atilimlar , yani birakin bu kuru inadi ve kardes oldugunuzu unutmayin bu kinin sebebi niye , sizler birlik olmadikca kuffarin kursagina azik oluyorsunuz , uyanin ve dirilin; hersey vatan icin ve islam kardesligi icin
    Cevapla
  • mck 12 yıl önce Şikayet Et
    Bir Tane Müslümanda Bana Şunu Açıklasın. Artık konu başka yerlere kayıyor ama BOP'un ne olduğunu ve Füze Kalkanı'nın ne olduğunu bana bir müslüman Akp'li açıklasın.1 Mart tezkeresi ne amaçla çıkarılmak istendi?En azından şu birkaç soruya tatmin edici cevaplar verin de, ben de neden Akparti'ye oy verdiğinizi anlayayım.
    Cevapla
  • Abdulhak Çoban 12 yıl önce Şikayet Et
    Eğer 1969 da hedeflenenler yapılsaydı. 1969'da Milli Görüş yollara çıktığından beri İslam Birliği, Ağır Sanayi vb. birçok projeyi dillendirdi. Bugün Milli Görüş'ü 1969 da kalmakla suçlayanlar şuna baksınlar ki Başbakan bu BM daimi üyeleri yüzünden işler kilitleniyor diyor,Milli Görüş D-8 i kurdu;Milli tank Milli helikopter yapalım deniliyor bunu yıllar önce Erbakan Hoca mecliste dillendirdi, Milli Görüş ün dediklerine gelmek zorunda kalıyorlar. Hangi ifrat ve tefrit 40 yıl önce ne söylendiyse o.Bizim istediğimiz Türkiye'nin zaman kaybetmemesi yoksa olması gerekler bunlar ve Milli Görüş ne kıymetli bir ağaçmışki ne kadar budansada hala erler yetiştiriyor. Başbakan ve cumhurbaşkanını bu dava yetiştirdi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti ve MHP'li vekillerden AKPM'de dünyaya insanlık dersi
Şimşek: Yabancı ilgisi somut kaynak girişine dönmüş durumda