Gaziantep

Gaziler Günü

17:43 17 Eylül 2015 1 Yorum Var
Gaziler Günü

Vali Ali Yerlikaya: "Bayrağımızın vatanımızın üzerinde özgürce dalgalanması, şehitlerimizin ve gazilerimizin emsalsiz fedakarlıklarının eseridir"

Vali Ali Yerlikaya, bayrağın vatanın üzerinde özgürce dalgalanmasının, şehitlerin ve gazilerin emsalsiz fedakarlıklarının eseri olduğunu bildirdi.

Yerlikaya, Gaziler Günü nedeniyle yayımladığı mesajında, şehitlik ve gaziliğin şereflerin en yücesi, rütbelerin en üstünü olduğunu belirtti.

Vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü, huzuru, güvenliği uğruna fedakarca görev yapan gazilerin her türlü takdirin üzerinde minnet ve şükran duygularını hak ettiğine işaret eden Yerlikaya, şöyle devam etti:

"Bayrağımızın vatanımızın üzerinde özgürce dalgalanması, şehitlerimizin ve gazilerimizin emsalsiz fedakarlıklarının eseridir. Çünkü üzerinde yaşadığımız bu toprakların vatanımız olmasını ve ilelebet Türk vatanı olarak kalmasını şehit ve gazilerimizin vermiş oldukları o ulvi mücadeleye borçluyuz. Milletçe bunun bilincinde olan bizler, ülkemizin sessiz kahramanları olan şehit ve gazilerimizi daima sevgi, saygı ve şükranla anıyoruz."

 

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • Vatandaş-Türkiye 8 yıl önce Şikayet Et
    Hiç şüphesiz Gazilerimiz de Şehitlerimiz kadar değerli ve Şehid Yakınları KADAR, Bizim ve Devletimiz için ÖNEMLİ ve GAZİLERİMİZ EMANETTİRLER BİZLERE.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.