Gaziantep

Kurban Bayramı'na doğru

18:18 21 Eylül 2015
Kurban Bayramı'na doğru

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya ve kentteki bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri kutlama mesajı yayımladı

 Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Yerlikaya, mesajında, bayram vesilesiyle yapılan tüm ibadetlerin, kesilen bütün kurbanların Allah katında makbul olmasını diledi.  Bayramların dargınların barışmasına ve çocukların yüzlerinin gülmesine vesile olduğunu belirten Yerlikaya şunları kaydetti.

"Bayram günlerinde yaşanan mutluluk ve huzurun tüm yaşamımıza yayıldığı bir dünya özlemiyle herkesin mübarek Kurban Bayramı'nı kutluyor. Vatan savunmasında canlarını feda eden şehitlere Yüce Allah'tan rahmet, bayramı buruk karşılayan kederli şehit ailelerimize de sabır niyaz ediyorum."

- Diğer bayram mesajları

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Başkanı Abdulkadir Çıkmaz da bayramların  insanlar arasındaki dayanışma ve yardımlaşma duygularını arttırdığını kaydetti.

Gaziantep Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ise bayramların, binlerce yıldır  insanların kardeşçe yaşadığı topraklarda bizi biz yapan ortak değerlerden biri olduğunu bildirdi. 

Genç Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği Gaziantep Şube Başkanı Ercan İnce de muhtaçların ellerinin ve gönüllerinin boş bırakılmadığı daha nice bayramlara, sağlıkla, huzurla ulaşabilme  temennisinde bulundu.  

Gaziantep Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özbay ise Kurban Bayramı'nın başta Türkiye olmak üzere tüm dünyaya barış, sağlık, huzur getirmesini diledi.  

 

 

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.