Gaziantep

Gaziantep'te uyuşturucu operasyonu

17:31 02 Ekim 2015
Gaziantep'te uyuşturucu operasyonu

Tarlaya ekili 5 bin kök ve kurumaya bırakılan 100 kilogram civarında hint keneviri ele geçirildi

Gaziantep'te düzenlenen uyuşturucu operasyonunda patlıcan tarlasına ekili 5 bin kök ve hayvan barınağında kurumaya bırakılan yaklaşık 100 kilogram hint keneviri ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, ihbar üzerine Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotim ekipleri, Şehitkamil ilçesine bağlı İbrahimli Mahallesi'ndeki bir patlıcan tarlasına operasyon düzenledi.

Çevre güvenliğinin sağlanmasının ardından tarlaya giren ekipler, yaklaşık 5 bin kök hint keneviri ele geçirdi. Daha sonra çevrede arama yapan ekipler, hayvan barınağında da kurumaya bırakılmış hint keneviri buldu. İlk belirlemelere göre 100 kilogram civarında olduğu tespit edilen hint kenevirine imha edilmek üzere el konuldu.  

Tarlada ekim yaptığı belirtilen M.P. de gözaltına alındı.

Şüphelinin, sebze yetiştirildiği izlenimi verdiği tarlaya ektiği hint kenevirlerini boyları uzayınca budadığı, kokmaması için de hayvan barınağında kuruttuğu öğrenildi.

Öte yandan aynı adrese 2012 yılında düzenlenen operasyonda da bin kök hint keneviri ele geçirildiği ve M.P'nin babası K.P'nin gözaltına alındığı bildirildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.