Gaziantep

AK Parti Genel Sekreteri Gül:

18:23 08 Kasım 2015
AK Parti Genel Sekreteri Gül:

''AK Parti'nin zaferine üzülen ve bu ülkenin evlatlarını terör kurşunlarıyla şehit eden Kandil ve diğer terör örgütleri, üzülmeye devam etsinler, çünkü bütün silahlar gömülünceye kadar terör guruplarıyla kararlı bir şekilde mücadelemiz devam edecektir''

 AK Parti Genel Sekreteri Abdulhamit Gül, ''AK Parti'nin zaferine üzülen ve bu ülkenin evlatlarını terör kurşunlarıyla şehit eden Kandil ve diğer terör örgütleri, üzülmeye devam etsinler, çünkü bütün silahlar gömülünceye kadar terör guruplarıyla kararlı bir şekilde mücadelemiz devam edecektir'' dedi.

AK Parti Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Gül, AK Parti Gaziantep milletvekilleriyle 1 Kasım seçimleri sonrasında ilçelere teşekkür ziyaretleri gerçekleştirdi. 

İlk olarak Oğuzeli ilçesini ziyaret eden Gül ve beraberindekiler daha sonra Karkamış İlçesine geçti. Her iki ilçe ziyaretlerinde partililerle bir araya gelen Gül, AK Parti'ye verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.

Nizip ilçesini de ziyaret eden Gül, AK Parti İlçe Başkanlığında yaptığı konuşmada, milletin 1 Kasım günü Türkiye'de tarih ve destan yazdığını ve Türkiye üzerinden oyunlar kurmak isteyerek, birliğini beraberliğini bozmak isteyenlere 'dur' dediğini söyledi.

AK Parti zaferine sevinenlerin yanı sıra üzülenlerin de olduğuna vurgu yapan Gül, ''Sabah iş yerine giderek 'Bismillah' deyip kepengini açan kardeşlerimiz, ülkenin kalkınması için yatırım yapan sanayici ve iş adamlarımız, zaferimize sevindiler çünkü AK Parti'nin varlığı Türkiye'nin birliğinin dirliğinin ve istikrarının teminatıdır. AK Parti'nin zaferine üzülen ve bu ülkenin evlatlarını terör kurşunlarıyla şehit eden Kandil ve diğer terör örgütleri, üzülmeye devam etsinler, çünkü bütün silahlar gömülünceye kadar terör guruplarıyla kararlı bir şekilde mücadelemiz devam edecektir. Tabi sadece onlar da değil Fetullah Gülen terör örgütü mensupları da üzülmüştür'' diye konuştu.

Ülkeye ihanet içerisinde olanların, AK Parti zaferine sevinmediklerini ifade eden Gül, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Bu ülkede Anadolu insanına 'bidon kafalı', 'göbeğini kaşıyan adam' ve 'beyinsiz' diyenlere en güzel cevabı milletimiz 1 Kasım seçimlerinde sandıkta vermiştir. Biz AK Parti olarak, Türkiye'de yaşayan her bir vatandaşımızın huzuru için çalışıyoruz. AK Parti'ye oy versin ya da vermesin, herkese hizmet etmeye devam edeceğiz, çünkü biz insanları yaradandan dolayı seviyoruz. Bunun içinde hizmet etmeye devam edeceğiz. Biz seçimlerde büyük bir başarı elde ettik. Türkiye genelinde bu başarının gerçek mimarı olan da milletimizin kendisidir. Milletimizin verdiği bu destekle, Türkiye'nin 2023 hedeflerine ulaşması daha kolaylaştı. Halkımız bu hedefimizi engellemek isteyenlere fırsat vermedi. Bundan sonra AK Parti olarak ayağımıza çelme takanları görmeden gelerek, yolumuza bakacağız ve milletimize verdiğimiz sözleri yerine getirmek için ekip olarak gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz.''

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.