Gaziantep

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi

16:42 24 Kasım 2015
Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Bursa Osmangazi Engelliler takımıyla yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor

 Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Bursa Osmangazi Engelliler takımıyla yapacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, ligde 5 haftalık süreci geride bıraktıklarını belirterek, üst üste alınan galibiyetlerle şu anda 10 puanla lider durumda olduklarını belirtti.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor takımının hem belediyenin, hem de bu şehrin gurur kaynağı olduğunu kaydeden Şahin, "Kulüp Başkanımız Osman Toprak ve yönetim kurulu üyeleri bu takımın başarılı olması için ellerinden geleni yapıyor. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi zor bir lig. Bu ligde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un liderlik yapması, şehrimizi en iyi şekilde temsil etmesi bizleri mutlu ediyor. Tekerlekli sandalye basketbol takımımızı yeni sezonda Süper Lig'de görmek istiyoruz. Hatta bunu uluslararası boyuta taşımak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Şahin, takımın iyi bir kadrosu olduğunu belirterek, "Bu kadroyla sezon sonunda şampiyonluk hedefini yakalamak, şampiyonluk kupasını Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un müzesine koymak istiyoruz" açıklamasında bulundu.

Fatma Şahin, Gaziantep halkını pazar günü Kamil Ocak Spor Salonu'nda Bursa temsilcisiyle oynanacak karşılaşmaya davet etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.