Gaziantep

Türk Ulaşım-Sen Genel Başkanı Deniz:

12:24 04 Şubat 2016
Türk Ulaşım-Sen Genel Başkanı Deniz:

Türk Ulaşım-Sen Genel Başkanı Şerafeddin Deniz, hak ve adaleti merkeze yerleştirmeye çalışan bir mücadelenin parçası olmaya çalıştıklarını söyledi.

Deniz, bir otelde düzenlediği basın toplantısında, üyelerinin sorunlarını dinlemek ve istişarelerde bulunmak üzere Gaziantep'e geldiğini belirtti.

Daha sonra Adıyaman ve Hatay'da ziyaretler yapacağını hatırlatan Deniz, "Görüştüğümüz çalışanlarımıza projelerimizi anlatıyoruz. Aynı zamanda onların problemlerini dinliyor ve yol haritası çıkarmaya çalışıyoruz" dedi.

Gaziantep'in, çok sayıdaki sığınmacıya ev sahipliği yaptığını vurgulayan Deniz, Suriye'deki iç savaşın bir an önce sona ermesi temennisinde bulundu.

Göçle beraber şehirlerin sosyal dokularında da değişiklerin olabileceğini anlatan Deniz, "Kentte ve bölgede neler yaşandığını Ankara'dan tahmin etmek hiç kolay değil. Bu bölgeyi görmek gerekiyor" diye konuştu.

Sendika olarak demokratik bir mücadele ortaya koymaya çalıştıklarının altını çizen Deniz, "Özgürlükler, istekler, beklentiler ve talepler noktasında gerçekleştirilen bir mücadeledir. Hak ve adaleti merkeze yerleştirmeye çalıştığımız bir mücadelenin parçası olmaya çalışıyoruz. Sendikamız kurulduğu günden bu yana hak ve adaleti sürdürmenin gayreti içerisinde oldu" ifadelerini kullandı.



YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.