Gaziantep

Maçın ardından

16:51 07 Şubat 2016
Maçın ardından

PTT 1. Ligi'nin 20. haftasında Kayseri Erciyesspor'u 2-0 yenen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un teknik sorumlusu Vedat Özsoylu, hedefi olan bir kulüp olduklarını ve üst üste galibiyetler elde etmek istediklerini söyledi.

Özsoylu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, maçı kazanmak istediklerini, futbolcuların da iyi mücadele ederek başarıya ulaştığını ifade etti.

Kazandıkları için mutlu olduklarını dile getiren Özsoylu, "Lige verilen arayı iyi değerlendirdik. Arkadaşlarımız iyi çalıştılar. Bu çalışmanın sonuçlarını da almaya başladık. Bugün bütün arkadaşlarım canla başla mücadele ettiler. Biz hedefi olan bir takımız. İnşallah üst üste galibiyetlerimiz gelir. Bu takım ileride play-off oynayacaktır" diye konuştu.

Kayseri Erciyesspor Teknik Sorumlusu İbrahim Uzunca ise oyunun genelinde topun kendilerinde olduğunu vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Oyunun genelinde çok iyi mücadele ettiğimize inanıyorum. Oyuna da iyi başlamıştık. Talihsiz bir gol yedik. Bunun üstesinden gelmek için arkadaşlarımız çok iyi mücadele etti. 1-1’i yakalasaydık belki oyunun seyri değişebilirdi. Oyunun genelinde topun bizde kalması gerçekten sevindirici. Ben çocukları kutluyorum. Son dakikada yediğimiz ikinci gol artık tamamıyla risk aldığımız dakikalardı. Güçlü bir takımla oynadık. Önümüzdeki maçlara bakıyoruz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.