Gaziantep

Gaziantep'teki cinayetler

14:46 10 Şubat 2016
Gaziantep'teki cinayetler

Gaziantep'te 9 kişiyi öldürdüğü, 2 kişiyi yaraladığı öne sürülen zanlının yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Alınan bilgiye göre, Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği bünyesinde kurulan ve istihbarat şube müdürlüğünün de destek verdiği özel ekip, 5 Ocak'ta iki ayrı adreste 9 kişinin öldürülmesiyle ilgili aranan Y.T'yi yakalamak için çalışma başlattı.

Cinayetlerin işlendiği ikinci adreste Y.T'nin cep telefonunu ele geçiren polis, telefon kayıtlarını incelemeye aldı. Ekipler, şüphelinin gidebileceği kent merkezi ve köylerin yanı sıra İstanbul, Antalya, Mersin, Kilis, Kahramanmaraş ve Şanlıurfa'da bazı adreslerde arama yaptı.

Ekipler, 5 kişinin öldürüldüğü adreste bahçedeki kan izinin ise Y.T'ye ait olduğunu belirledi.

Emniyet müdürlüklerine şüphelinin fotoğrafı ve bilgilerini gönderen Gaziantep polisi, kent girişlerindeki güvenlik tedbirlerini de arttırdı.

Bu arada olay sırasında yaralanan Melisa (15) ile kardeşi Mehmet Can Çakmak'ın (11) tedavileri ise sürüyor.

Gaziantep Düztepe Mahallesi'nde 5 Ocak'ta şüpheli Y.T'nin silahlı saldırısı sonucu, aralarında kendisinden boşanmak isteyen eşinin de aralarında bulunduğu 4 kişi ölmüş, 2 kişi yaralanmış, bu olaydan kısa süre sonra Sam Mahallesi'nde bir evde şüphelinin amcası, yengesi ve çocuklarının da bulunduğu 5 kişi daha silahla vurulmuş halde bulunmuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.