Gaziantep

Suriyeliler için "Fazla Hırkanız Var mı" kampanyası

16:56 11 Şubat 2016
Suriyeliler için "Fazla Hırkanız Var mı" kampanyası

Gaziantep'te, Suriyeliler için başlatılan "Fazla Hırkanız Var mı" yardım kampanyası kapsamında, yaklaşık 6 bin kıyafet bağışlandı.

Büyükşehir Belediyesinin başlattığı, Gaziantep Ticaret Borsası, İl Müftülüğü ve Tarım İl Müdürlüğünün desteklediği kampanyanın tanıtımı için Gaziantep Yardım Gönülleri Derneğinde program düzenlendi.

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Durdu Yetkinşekerci, Gaziantep'in ortak akılla hareket ettiğini ve bunun neticesini aldığını belirtti.

Duyan herkesin kampanyaya destek verdiğini anlatan Yetkinşekerci, projenin kent adına hayırlı olmasını diledi.

Gaziantep Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ise projeye birçok kurum ve kuruluşun yanı sıra vatandaşların destek verdiğini söyledi.

Özellikle kendi meclis üyelerinin kampanyaya büyük katkı sağladığını dile getiren Tiryakioğlu, "Telefonla arayan birçok vatandaşımız var. Zaten telefon da yeterli oluyor. Bize adres versinler, hemen gidip o adresten eşyaları alırız" dedi.

Dernek yetkilileri, kısa süre önce başlattılan kampanyada yaklaşık 6 bin kıyafete ulaştıklarını, hedeflerinin 10 binlere çıkmak olduğunu bildirdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.