Gaziantep

Kar maskeli zanlılar güvenlik kamerasında

15:29 12 Şubat 2016
Kar maskeli zanlılar güvenlik kamerasında

Gaziantep'in Nizip ilçesinde, girdikleri marketten paralarla, sadaka kutusu ve kumbara çalan kar maskeli 3 zanlının görüntüleri güvenlik kamerasına yansıdı.

Alınan bilgilere göre, Mimar Sinan Mahallesi'ndeki marketini açmaya gelen Sakıp Uygur, iş yerinin giriş kapısının camının kırıldığını fark edince durumu polise bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, markette hırsızlık yapıldığı belirledi.

Olayla ilgili güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis ekipleri, market hırsızlığına karışan kar maskeli 3 kişinin yakalanması için çalışma başlattı.

İşyeri sahibi Uygur, gazetecilere yaptığı açıklamada, maskeli 3 kişinin iş yerinde hırsızlık yaptığını ve paraları çaldığını söyledi.

Camı kırarak içeriye giren hırsızların görüntülerinin güvenlik kamerasınca kaydedildiğini belirten Uygur, ''Henüz yakalanmayan 3 kişi tarafından iki dakikada kasamda bulunan paralar, kızıma ait ve içinde para olan kumbara ile marketteki sadaka kutusu çalındı. Maskeli olduğu için henüz kim oldukları tespit edilemedi ama polis zanlıların yakalanması için çalışma başlattı. Umarım en kısa zamanda yakalanır ve adalete teslim edilirler'' dedi.

Güvenlik kamerası kayıtlarında, iş yerine gelen maskeli 3 kişinin çevreyi kontrol ettiği görülüyor. Zanlılardan birinin gözcülük yaptığının yer aldığı görüntülere, diğerlerinin güvenlik kamerasının açısını değiştirip camı kırarak iş yerine girmeleri de yansıyor. Yaklaşık 2 dakika süren görüntülerde, kasadaki paralar ile kumbara ve sadaka kutusunu çalan zanlıların, hızla olay yerinden kaçmaları da bulunuyor.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.