Gaziantep

"Kurumsal Mükemmellik Gaziantep Deneyim Paylaşımı" konferansı

11:42 14 Şubat 2016
"Kurumsal Mükemmellik Gaziantep Deneyim Paylaşımı" konferansı

Gaziantep'te "Kurumsal Mükemmellik Gaziantep Deneyim Paylaşımı" adlı konferans düzenlenecek.

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Genel Sekreteri Halil Göçer, yazılı açıklamasında, Türkiye Kalite Derneği (KALDER) ile organize ettikleri konferansta deneyim, toplam kalite yönetimi, mükemmellik modeli ve sistem yaklaşımı konularının ele alınacağını belirtti.

İyileştirme ve geliştirmenin kurumların öncelikli çalışması olduğunu kaydeden Göçer, bunun için kalite ve mükemmelliğin yakalanması gerektiğini aktardı.

Bir asrı geride bırakan GTO'nun da bu kapsamda önemli çalışmalara imza attığını belirten Göçer, odanın 1999 yılından bu yana sürdürdüğü kalite yolculuğunu Avrupa Kalite Yönetimi Vakfının (EFQM) "mükemmellik modeli" kapsamında "4 Yıldızlı Yetkinlik Belgesi" ile taçlandırdığına vurgu yaptı.

Göçer, şunları kaydetti:

"KALDER ile Kurumsal Mükemmellik Gaziantep Deneyim Paylaşımı adlı konferans düzenleyeceğiz. Dünya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Güldağ'ın moderatörlüğündeki konferansta, EFQM mükemmellik modelini benimsemiş ve ödül almış Renault Mais Genel Müdürü İbrahim Aybar, DYO Genel Müdürü Serdar Oran, Bilim İlaç Genel Müdürü ve KALDER Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Baş, kurumsal mükemmellik yolculuğuna ilişkin tecrübelerini paylaşacak."

Göçer, 17 Şubat Çarşamba günü saat 13.00'te GTO'da tertiplenecek konferansın açılış konuşmalarını GTO Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, KALDER Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Doğan ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in yapacağını belirtti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.