Gaziantep

Hasta gence Fatma Şahin'den sürpriz

13:14 15 Şubat 2016
Hasta gence Fatma Şahin'den sürpriz

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, "osler weber rendo" denilen genetik bir hastalığa yakalanan 15 yaşındaki Esra Fermanlı'ya sürpriz doğum günü partisi düzenledi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, yaklaşık 1,5k yıl önce "osler weber rendo" hastalığına yakalanan ve hastalağına çare bulunamayan Esra'nın durumunu öğrenen Fatma Şahin, yardım elini uzattı. Esra'yı tedavi gördüğü Gaziantep Çocuk Hastanesi’nde ziyaret eden Şahin, genç kıza hazırladığı sürpriz doğum günü partisi öncesi sohbet etti.

Esra'yı odasından çıkararak, partinin hazırlandığı yere götüren Şahin, Esra ile pasta kesti. Hastanedeki diğer çocuklara da oyuncaklar dağıtan Şahin, "Esra'ya bugün doğum günü kutlamasına geldik. Sağlığıyla ilgili de üzerimize düşen her şeyi yapacağız. Kızımızın tedavisi için elimizden gelen yapılacak" ifadelerini kullandı.

Sürpriz doğum günü kutlaması ile sevinç yaşayan Esra ise Başkan Şahin'e teşekkür etti.

Biran önce iyileşmek istediğini belirten Esra, "İnsanlara faydalı olabilmeyi çok istiyorum. Başkanımız buraya kadar gelerek doğum günümü kutladı ve benim tedavim için elinden geleni yapacağını söyledi, bu beni çok mutlu etti. İnşallah biran önce iyileşirim" diye görüşlerini dile getirdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.