Gaziantep

"emlakbuluyoruz.com" yenilendi

12:24 21 Nisan 2016
"emlakbuluyoruz.com" yenilendi

Emlak sektöründe alışveriş yapmak isteyenler çini 7 yıl önce kurulan "emlakbuluyoruz.com" yenilenen yüzünü Gaziantep'te tanıttı.

Bir üniversite projesi olarak Gaziantep Üniversitesi Teknopark'ta doğan ve 7 senedir yayında olan emlak ilan portalı "emlakbuluyoruz.com" yenilendi. Başta Gaziantep olmak üzere Adana, Kayseri, Mersin, Konya, Antalya'da hem emlak ofisleri hem de emlak alışverişleri yapmak isteyen kişilerin tercih ettiği emlak ilan platformu olan "emlakbuluyoruz.com" Gaziantep Üniversitesi Teknopark'ında yenilenen yüzünü tanıttı.

Kurucu ortaklardan Barış Yurtseven, toplantıdaki konuşmasında uzun süredir yenilenme sürecinde olduklarını söyledi.

Emlakbuluyoruz.com'un akademisyen emlak profesyonellerinin ihtiyaçlarına çözümler sunan, yeniliklerin yanı sıra sistemi kullanarak emlak alışverişlerini güvenilir şekilde yapmak isteyen kişilerin de hayatlarını kolaylaştıracak bir platform olduğunu ifade eden Yurtseven, yenilenen yüzün kullanıcılara kolaylıklar sağlayacağını vurguladı.

Ortaklardan Ersin Akay ise kullanıcılara aktif çözümler üreten bir platform olduklarını ve sitedeki tüm çalışmaların en ince ayrıntılara kadar planlandığını kaydetti.

Emlakbuluyoruz.com'un marka danışmanlığını yürüten emlak duayeni Hilmi Işıkören'in de yer aldığı toplantıda, "Emlakta Başarının Sırları" adlı eğitim gerçekleştirildi.

Programa katılan emlak profesyonellerine katılım belgesi verildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.