Gaziantep

Gaziantep'teki terör saldırısına tepkiler

16:45 04 Mayıs 2016
Gaziantep'teki terör saldırısına tepkiler

MEMUR-SEN Gaziantep Şubesi üyeleri Gaziantep'teki terör saldırısını protesto etmek üzere yürüyüş düzenledi.

MEMUR-SEN Şubesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, konfederasyon üyeleri, şube binasından Balıklı Parkı'na kadar yürüdü.

Şehitler için dua eden katılımcılar, polislere çiçek dağıttı.

Burada konuşan MEMUR-SEN Şube Başkanı Ahmet Gök, Türkiye'nin değişik illerinde yaşanan ve milleti üzen eli kanlı terör örgütlerinin saldırılarını şiddetle kınadıklarını belirtti.

Gök, "Şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Terör, kan ve şiddetten beslenen bir insanlık suçudur. Bu insanlık suçunu ancak aklı, ruhu ve vicdanı iflas etmiş kişiler ve gruplar işleyebilir. Terörizmin ve teröristlerin hedefi insanlıktır, kardeşliğimizdir, milletimiz, vatanımız, ortak geleceğimizdir. Ülkemize, milletimize ve geleceğimize yönelen bu canice saldırılar, hangi terör örgütü veya terör odağından gelirse gelsin, terörü, teröre destek verenleri, terörün arkasındaki iç ve dış güçleri nefretle kınıyoruz. Bu alçak terör örgütlerine karşı bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da birlikte mücadele vermeye devam edeceğimizin bilinmesini istiyoruz." diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.