Gaziantep

Yaşlı çift 5 yıl sonra resmi nikah kıydırdı

10:56 11 Mayıs 2016
Yaşlı çift 5 yıl sonra resmi nikah kıydırdı

Gaziantep'te 5 yıldır imam nikahıyla yaşayan 89 yaşındaki Musa Kazım Kuzucu ve 76 yaşındaki Zekiye Keçiş çifti evliliklerini resmiyete dönüştürdü.

Şahinbey Belediyesi Nikah Salonu'nda resmi nikah kıydıran Kuzucu ve Keçiş çifti, nikahın ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Kuzucu, eşiyle gelini vasıtasıyla tanıştığını, çok mutlu olduklarını söyledi. Eşinin 8 çocuğu olduğunu dile getiren Kuzucu, "Evi, maaşı yok. Benim de hanımın da evlenmeye ihtiyacı vardı. Yalnızlık çok zor. Pişirip önüme koyuyor, yıkayıp sırtıma veriyor. Üzerimde çok hakkı var. Ben ölürsem ortada kalır, perişan olur diye resmi nikah kıymaya karar verdik." diye konuştu.

Kuzucu, evlendiği için çok mutlu olduğunu ifade etti.

Keçiş de eşinin aniden resmi nikah kıymaya verdiğini belirterek, "Kendisi ölürse ortada kalacağımı düşünmüş. 'Bana beddua etme sonra' dedi. Ben de sen bilirsin dedim. Yaşlı olduğumuz için hiç nikah kıydırmayı düşünmedim." ifadesini kullandı.

İlk evliliğinden 4 kızı ve 4 oğlu olduğunu anlatan Keçiş, "Hiçbirisi yanına almak istemedi. Oğlanlar yanıma gelir gider. 5 senedir evlendiğimden beri yanlarına hiç gitmedim. Eşim sağ olsun bana hep dua eder. Daha ağzından 5 senedir kötü bir laf duymadım. Mutfaktan çıkmam. İstediğini yaparım yemekler yaparım. Eve doldurur getirir. Böyle de cömerttir." diye konuştu.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu nikah sonrası çifte, bilezik ve bakır fincan seti hediye etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.