Gaziantep

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Sorumlusu Bölükbaşı:

11:19 13 Mayıs 2016
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Sorumlusu Bölükbaşı:

PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un teknik sorumlusu Bülent Bölükbaşı, Denizlispor maçında ligin hakkını verecek mücadeleyi sahaya yansıtacaklarını söyledi.

Bölükbaşı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geride kalan haftalarda 45 puan toplayarak ligi rahat bir yerde bitireceklerini ifade etti.

Puan cetveline bakıldığında herhangi bir iddia ve hedeflerinin kalmadığını belirten Bölükbaşı, play-off'a girmek istediklerini ancak bunu başaramadıkları için üzgün olduklarını dile getirdi.

İyi bir kadroya sahip olduklarını ve sezon başında belirtildiği gibi 3 yıllık plan çerçevesinde yeni sezonun hedeflerini ortaya koyacaklarını aktaran Bölükbaşı, şöyle konuştu:

"Denizlispor maçında ligin hakkını verecek mücadeleyi sahaya yansıtacağız. Kadromuzda değişiklikler yapabiliriz ama tamamen gençlerle sahaya çıkıp ligin kaderiyle oynayamayız. Elimizden gelen mücadeleyi nasıl ki geçen haftalarda ortaya koyduysak yine aynısını yapmaya çalışacağız. Maçın skoru bizin için çok önemli olmayabilir ama kimsenin hakkıyla da oynamayız. Sahaya çıkıp aslanlar gibi mücadele edeceğiz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.