Gaziantep

Şehitkamil Belediyesi'nden vergi uyarısı

15:37 27 Mayıs 2016
Şehitkamil Belediyesi'nden vergi uyarısı

Şehitkamil Belediyesi, emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergilerinin birinci taksit ödemeleri konusunda vatandaşları uyardı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergilerinin birinci taksit ödemeleri 31 Mayıs 2016 tarihinde sona eriyor.

Bu kapsamda vergilerin ödemeleri 31 Mayıs 2016 mesai bitimine kadar nakit, kredi kartı, posta, banka ve online olarak yapılabilecek.

Şehitkamil Belediyesi, vatandaşların mağdur olmamaları için cumartesi ve pazar günü de mesai bitimine kadar açık olacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, vatandaşların vergisini tüm teknolojik imkanları kullanarak tahsil ettiklerini söyledi.

Veznelerde sıra oluşmaması için bazı tedbirler aldıklarını belirten Fadıloğlu, "Mükellefler vergilerini belediyedeki veznemizden nakit ve kredi kartıyla ödemelerini yapabilecekler. Ayrıca çeşitli nedenlerle belediyeye gelemeyen vatandaşlarımız için de gerekli kolaylıkları sağlıyoruz. Belediyemize gelemeyen mükelleflerimiz, 31 Mayıs 2016 tarihi mesai bitimine kadar, Vakıfbank IBAN No: TR 380001500158007293599881 nolu hesaba, Posta Çek No: 483435 nolu posta hesaba, Belediye vezneleri ve www.sehitkamil.bel.tr adresinden online olarak da vergi ödemeleri tahsil edilmektedir. Vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için Belediyemizin Mali Hizmetler Müdürlüğü Gelir Servisi personelleri, Cumartesi ve Pazar günü mesai saatleri içerisinde hizmet verecek." ifadelerini kullandı.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.