Gaziantep

Gaziantep'te 23. GAPSHOES Fuarı açılacak

15:34 30 Mayıs 2016
Gaziantep'te 23. GAPSHOES Fuarı açılacak

Gaziantep'te 23. Uluslararası Ayakkabı Terlik Saraciye ve Yan Sanayileri Fuarı (GAPSHOES) açılacak.

Gaziantep Sanayi Odasından (GSO) yapılan yazılı açıklamaya göre, 20-23 Temmuz'da Ortadoğu Fuar Merkezi'nde açılacak fuar, sektörün önde gelen temsilcilerini Gaziantep'te buluşturacak.

GSO, Türkiye Umum Ayakkabıcılar Federasyonu ve Gaziantep Kunduracılar Odasınca Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığının (KOSGEB) desteğiyle düzenlenecek fuara hem toptan bazda müşteri portföyünü genişletmeyi, hem de prestijini ve marka gücünü arttırmayı hedefleyen çok sayıda firma ve marka katılacak.

Sektörün pazar payını üst seviyelere çıkaracak GAPSHOES Fuarı'na katma değeri yüksek, markalaşmış, moda oluşturabilen, yeni tasarımlar yapabilen, Ar-Ge ve yenilik yapabilen Türkiye toplam ayakkabı ve terlik üretiminde büyük pay sahibi ve merkez konumundaki Gaziantepli ayakkabı ve terlik üreticilerinin yanı sıra yurt içinden ve dışından çok sayıda firma iştirak edecek.

Sadece profesyonel ziyaretçiye açık olacak ve merdane, zenne, spor ayakkabılar, poliüretan terlikler, makine, taban ve aksesuar, kimyasallar ve yan sanayi ürünlerinin sergileneceği GAPSHOES Fuarı, 2016-2017 kış modasına da damgasını vuracak.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.