Gaziantep

Araban'da "çapraz" köprünün düzeltilmesi isteniyor

10:25 31 Mayıs 2016
Araban'da "çapraz" köprünün düzeltilmesi isteniyor

Gaziantep'in Araban ilçesinin doğu girişinde yapılan yol genişletme çalışması sırasında düzenleme yapılmayınca "çapraz" kalan köprüde meydana gelen kazalar vatandaşları endişelendiriyor.

Büyükşehir Belediyesince Araban-Fıstıklıdağ grup yolunda genişletme çalışması yürütüldü. Belediye ekipleri, ilçe girişiyle Aşağıyufkalı arasındaki kısmı genişlettti. Çalışmalara yolun Aşağıyufkalı-Gümüşpınar arasında kalan bölümünde devam ediliyor. İlçe girişindeki köprünün yönüyse yola göre "çapraz" kaldı. Burada meydana gelen ölümlü ve yaralamalı kazalara dikkati çeken vatandaşlar ve sürücüler, köprünün düzeltilmesini istiyor.

Araban Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa Karademir, açıklamasında, ilçenin doğu girişindeki virajlı yol güzergahındaki dere yatağının üzerine yola göre daha "çapraz" yapılan köprüde sık sık kazaların meydana geldiğini belirterek, yolu genişleten Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığından köprünün de düzeltilmesini istedi. Karademir, "Köprü girişi ve çıkışında bugüne kadar çok sayıda ölümlü ve yaralamalı kaza meydana geldi. Yetkililerden bir an önce gerekli tedbirleri almalarını, köprünün yönünü düzeltmelerini istiyoruz." dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.