Gaziantep

Gaziantep'te TEOG başarısı

17:01 11 Haziran 2016
Gaziantep'te TEOG başarısı

Gaziantep Hüseyin ve Mustafa Hösükoğlu İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Şevval Nur Ermeydan, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) ikinci dönem sınavında Türkiye birincisi oldu.

Okul Müdürü Namık Gedik, yaptığı yazılı açıklamada, öğrencilerinden Şevval Nur Ermeydan'ın TEOG ikinci dönem sınavında Türkiye birincisi olarak okuluna, ailesine ve imam hatip camiasına büyük bir gurur yaşattığını belirtti.

Gedik, mezun verdikleri ilk yılda böyle bir başarı kazanmalarının imam hatip camiasına gönül verenleri mutlu ettiğine dikkat çekerek, "Gelecek yıllarda bir değil, daha fazla birinciler çıkartarak Gaziantep'te imam hatip ortaokullarının başarılarının artacağına inanıyorum. İmam hatip ortaokullarının bu başarısı, imam hatip liselerine de yansıyacaktır. Veliler, çocuklarını imam hatip ortaokulu ve liselerine gönül rahatlığıyla gönderebilirler." dedi.

Şevval Nur Ermeydan da başarısında ailesinin verdiği desteğin yanı sıra öğretmenlerinin özverisi ve yetiştirme kurslarının katkısının büyük olduğunu kaydetti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.