Gaziantep

Tahmazoğlu, gaziler ve aileleriyle iftarda buluştu

11:26 23 Haziran 2016
Tahmazoğlu, gaziler ve aileleriyle iftarda buluştu

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, gaziler ve aileleriyle iftarda bir araya geldi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Şehreküstü Konakları'nda düzenlenen iftar programında tek tek masaları dolaşan Tahmazoğlu, gaziler ve aileleriyle sohbet etti, sıkıntılarını dinledi.

Çocuklarla yakından ilgilenen Tahmazoğlu, ailelerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Tahmazoğlu, gazilerle iftar açmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, "Rabbim, başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennemden kurtuluş olan bu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine yapmış olduğumuz ibadetleri ve tuttuğumuz oruçları kabul eylesin. Etrafımıza baktığımız zaman İslam memleketleri olan Suriye, Irak, Filistin, Gazze gibi birçok ülke, her tarafı ateş çemberi, her tarafı savaş, kan ve gözyaşı içinde. Burada birlik ve beraberlik içinde huzurlu bir şekilde vatan topraklarında yaşıyorsak bunu şehitlerimize, gazilerimize borçluyuz. Allah mekanlarını cennet eylesin. Bizleri onların şefaatlerine nail eylesin inşallah. Sizlerin yetiştirmiş oldukları evlatlar sayesinde biz huzurlu ve mutlu bir şekilde bu vatan topraklarında huzurlu bir şekilde yaşıyoruz." ifadelerini kullandı.

Türkiye Gaziler Vakfı Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Yeter de Tahmazoğlu'nun sadece bu gün için değil, her zaman gazilerin yanında ve sürekli halkın içerisinde olduğunu belirterek, duyarlılığından dolayı teşekkür etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.